C cankoc Decapat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 53 Çözümler 1 7 Mayıs 2022 #11 ŞenolGüneş dedi: Çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim. @cankoc Genişletmek için tıkla... şey nasıl yapılıyor bilmiyorum
ŞenolGüneş dedi: Çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim. @cankoc Genişletmek için tıkla... şey nasıl yapılıyor bilmiyorum
Chessboy Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 1.848 Çözümler 8 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #12 cankoc dedi: şey nasıl yapılıyor bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Mesajın sol altında rapor var doğru çözüm olan mesajı rapor kısmına tıklayıp ÇÖZÜM seçeneğini seçerek yollarsan moderatörler hallediyor.
cankoc dedi: şey nasıl yapılıyor bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Mesajın sol altında rapor var doğru çözüm olan mesajı rapor kısmına tıklayıp ÇÖZÜM seçeneğini seçerek yollarsan moderatörler hallediyor.
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.026 Çözümler 33 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #13 cankoc dedi: şey nasıl yapılıyor bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Mesajın sol altında rapor yeri var. Oraya basın ve çözüm şıkkını işaretleyin.
cankoc dedi: şey nasıl yapılıyor bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Mesajın sol altında rapor yeri var. Oraya basın ve çözüm şıkkını işaretleyin.