i5 11400F ve RX 6600 için PSU önerisi

Onur Alkuş

Decapat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Mali Müşavir
Yukarıda gördüğüm PSU'yu almayı düşünüyorum bütçe 800-900 arası buna eş değer farklı bir model varsa eğer onu da değerlendirebilirim. Yukarıda gösterdiğim PSU kaliteli ise eğer direkt alacağım kullanan bilen varsa cevaplarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Attığınız PSU rahatlıkla besler. Gelen tavsiyelere de bakın. High Power Gold sizi üzmez.

High Power ile arasında pek fark yoksa High Power almayı düşünüyorum çünkü daha klavye almayı düşünüyorum 100TL oraya bütçe ayırırım bunu almaktansa.

High Power sizin sistem için yeterli. Diğeri ise modüler bir PSU. 50W daha güçlü. Karar sizin hocam.

High Power ile arasında pek fark yoksa High Power almayı düşünüyorum çünkü daha klavye almayı düşünüyorum 100TL oraya bütçe ayırırım bunu almaktansa.
İleride yükseltme açısından daha iyi olur hocam. Modüler olması da avantajdır. Daha rahat kurulum imkanı sunar. Farklı renkli kablolar falan alıp takabilirsiniz. Kablo kirliliği olmaz. Bi' de 10 yıl garanti sunuyor Phanteks.

Bu sudan ucuzken bunu alın, Performance GD de güzel ama para varken çıkın bunu alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…