hAllederiz Kilopat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 1.122 Çözümler 2 13 Ağustos 2022 #11 Bu arada 22.8.1 i kullanıyorum sürücü olarak. @kaii
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #12 Sisteminiz neredeyse aynı performansı karşılaştırın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sisteminiz neredeyse aynı performansı karşılaştırın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
kaii Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 369 Makaleler 1 Çözümler 1 13 Ağustos 2022 #13 hAllederiz dedi: Bu arada 22.8.1 i kullanıyorum sürücü olarak. @kaii Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa 22.5.1'i kurup denemekte fayda var. Ayarları en yükseğe çektiğinizde hala drop yiyor musunuz?
hAllederiz dedi: Bu arada 22.8.1 i kullanıyorum sürücü olarak. @kaii Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa 22.5.1'i kurup denemekte fayda var. Ayarları en yükseğe çektiğinizde hala drop yiyor musunuz?
hAllederiz Kilopat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 1.122 Çözümler 2 13 Ağustos 2022 #14 Penetrator God dedi: Sisteminiz neredeyse aynı performansı karşılaştırın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam anlatamadığım olay şu. Ben bu ekran kartından önce RX 5500 XT kullanıyorken FPS bu kadar düşmüyordu. Ve takılmalar olmuyordu.
Penetrator God dedi: Sisteminiz neredeyse aynı performansı karşılaştırın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam anlatamadığım olay şu. Ben bu ekran kartından önce RX 5500 XT kullanıyorken FPS bu kadar düşmüyordu. Ve takılmalar olmuyordu.
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #15 kaii dedi: Bana kalırsa 22.5.1'i kurup denemekte fayda var. Ayarları en yükseğe çektiğinizde hala drop yiyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Bence arkadaşın bir sorunu yok bir üstte attığım video da benzer sistemde aşağı yukarı aynı performansı alıyor tamamen oyunla alakalı.
kaii dedi: Bana kalırsa 22.5.1'i kurup denemekte fayda var. Ayarları en yükseğe çektiğinizde hala drop yiyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Bence arkadaşın bir sorunu yok bir üstte attığım video da benzer sistemde aşağı yukarı aynı performansı alıyor tamamen oyunla alakalı.
kaii Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 369 Makaleler 1 Çözümler 1 13 Ağustos 2022 #16 Penetrator God dedi: Sisteminiz neredeyse aynı performansı karşılaştırın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet FPS değerlerinde anormallik yok ama drop ve takılma yaşıyorum diyor.
Penetrator God dedi: Sisteminiz neredeyse aynı performansı karşılaştırın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet FPS değerlerinde anormallik yok ama drop ve takılma yaşıyorum diyor.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 13 Ağustos 2022 #17 kaii dedi: @kino yardımcı olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Aklıma bir şey gelmiyor. Ben 5500 XT'den 6600 XT'ye geçtim FPS aynı FPS Valorant'ta, malum işlemci performansı belirliyor olayı kart gücü yeterliyse. Düz 6600 de 5500 XT gibi PCIe 4.0 x8 veri yoluna sahip oradan da bir sorun olmaması lazım.
kaii dedi: @kino yardımcı olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Aklıma bir şey gelmiyor. Ben 5500 XT'den 6600 XT'ye geçtim FPS aynı FPS Valorant'ta, malum işlemci performansı belirliyor olayı kart gücü yeterliyse. Düz 6600 de 5500 XT gibi PCIe 4.0 x8 veri yoluna sahip oradan da bir sorun olmaması lazım.
dansemacabre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 3.723 Makaleler 4 Çözümler 14 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yükseklisans 13 Ağustos 2022 #18 Oyuna gelen yağmacı güncellemesinden sonra FPS drop sorunu başladı. Sorununuzun ekran kartı kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.
Oyuna gelen yağmacı güncellemesinden sonra FPS drop sorunu başladı. Sorununuzun ekran kartı kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.