i5 11400F yayın ve oyun performansı nasıl olur?

batintamer

Femtopat
Daha fazla  
Twitch platformunda rekabetci oyunları temel alan bir yayıncı olmak istiyorum. Bu yolda işlemcimin iyi olması gerektiğini düşünüyorum bu konuda Intel'e güvendim. Aslında ilk tercihim Ryzen 5 3600 olacaktıki karşıma i5 11400F çıkana kadar güncel teknolojileri ile 6 çekirdeği sonuna kadar yaşattıracak bir işlemci aklımda 1-2 soru işareti kaldı bunlardan biri bu işlemciye uygun bir ekran kartıydı bende eski ama efsane kartlara yöneldim almak istediğim kart GTX 970 olacak. Bu kart hakkında düşünceleriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel bir kart ama güç tüketimi fazla. Onun dışında halen güncel oyunları oynatan bir kart.
Uygun bulunursa alınabilir.

11400F gayet iyi işlemci. Gönül rahatlığıyla alın. GTX 970'de günümüz oyunları için yeterli.

11400F ve anakart fiyatı toplam 3000 lirayı geçiyor. Bu yüzden 5600X ve B550 anakart almak daha mantıklı olmaz mı? 5600X'in performansı 11600K ile eş sayılır:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada ben de yeni kartların fiyatı çok uçuk olduğu için geçen ay GTX 980 aldım 2100 liraya. RX 590 ve GTX 1660 gibi bir performansı var. Siz de 970 alabilirsiniz bence, bu kartların performansı halen çok iyi. Sadece biraz fazla güç tüketiyor ve fazla ısınıyor. (Benim MSI Gaming modeli biraz fazla ısınıyor, fan dönüş hızının düşük olmasından dolayı diye düşünüyorum.)

970 oyunlar için yeterli ama acaba yayında sıkıntı çıkarabilir mi diye düşünmedim değil. 1070 fiyatları ne durumda bilmiyorum ama onu da tercih edebilirdim ben

GTX 970'i i5 9400F ile kullanıyorum ve efsane ikililer Warzone'da High ayarlarda rahat bir şekilde oynayabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…