i5 11400H GTX 1650M Sitemin Devour Performansı Nasıldır?

İşletim sistemi
Windows 11

CordiB

Hectopat
RAM
8x1
Ekran kartı
GTX 1650M
İşlemci
i5 11400H
Yılbaşı gecesi arkadaşım ile korku gecesi yapmayı planladik. İndirimlerden Devour kapicagiz. Oyunda 60FPS üstü alabilir miyim?

Saçmalamayın hocam elbette alabilirsiniz. RAM belki biraz sorun yapar ama sisteminiz o açığı kapatacaktır. İyi korkmalar.

Hocam bazı oyunlarda optimizasyon sorunu çıkabiliyor o yüzden normalde oynayabileceğim şeylerde düşük FPS alabiliyorum örneğin journeyde emin olmak için sormuştum teşekkürler.

Hocam sormadan önce gidip bakmanızı tavsiye ederim zaten internete ya da Steam'e yazınca çıkıyor. Rahat oynarsınız.

Optimizasyon sorunları olup olmadığını öğrenmek için konuyu açmıştım.

Aynı bilgisayar bende var. Acil 8 GB RAM daha eklemelisiniz. Gerçekten çok fark ediyor. Bilgisayarın gerçek potansiyeli ortaya çıkıyor. Bu arada sorunuza gelirsek denemedim ama bence rahatça kaldırır. Çünkü ben çok daha ağır oyunlar oynuyorum.

Yılbaşı gecesi arkadaşım ile korku gecesi yapmayı planladik. İndirimlerden Devour kapicagiz. Oyunda 60FPS üstü alabilir miyim?
Alabilirsiniz de, devour korku hissini vermez. İlk ellerde [-korkabilirsiniz-] gerebilir, onun harici loot oyunu. Daha iyi Co-op Korku oyunları var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı