Ephwe Decapat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #1 RAM 16 GB SSD veya HDD modeli SSD İşlemci 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-11400H @ 2.70GHz Oyun oynarken bir anda uzun uzun biip biip sesi gelmeye başladi. Hemen kapadim. Bir 15 20 dk sonra Win+CTRL+Shift+b yaptim ama gecmedi. Bu uzun biip seslerinden sonra da kapatıyor kendini otomatik. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2023
Oyun oynarken bir anda uzun uzun biip biip sesi gelmeye başladi. Hemen kapadim. Bir 15 20 dk sonra Win+CTRL+Shift+b yaptim ama gecmedi. Bu uzun biip seslerinden sonra da kapatıyor kendini otomatik.
OnlyX Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 4.046 Çözümler 21 19 Ağustos 2023 #11 Ephwe dedi: Hocam şarja takılı olmadan beklettiğimde herhangi bir ses olmuyor az daha bekleyip şarja takacağım bakalim nerede arıza. Genişletmek için tıkla... Eğer şarja taktığınızda ötmeye başlarsa sorun ya bms de ya da adaptör de olur ikisi de servis gerektirir. Artı 0 Eksi
Ephwe dedi: Hocam şarja takılı olmadan beklettiğimde herhangi bir ses olmuyor az daha bekleyip şarja takacağım bakalim nerede arıza. Genişletmek için tıkla... Eğer şarja taktığınızda ötmeye başlarsa sorun ya bms de ya da adaptör de olur ikisi de servis gerektirir.
KS KS Ephwe Decapat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #12 OnlyX dedi: Eğer şarja taktığınızda ötmeye başlarsa sorun ya bms de ya da adaptör de olur ikisi de servis gerektirir. Genişletmek için tıkla... Hocam aradım servisi donanımsal bir sorun olabilir dediler cihaz ve adaptör ile birlikte göndereceğim. Artı 0 Eksi
OnlyX dedi: Eğer şarja taktığınızda ötmeye başlarsa sorun ya bms de ya da adaptör de olur ikisi de servis gerektirir. Genişletmek için tıkla... Hocam aradım servisi donanımsal bir sorun olabilir dediler cihaz ve adaptör ile birlikte göndereceğim.