Furkan Akı Zeptopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #1 RAM 16GB 2x8GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM SSD veya HDD modeli 500GB WD BLUE SN550 PCIe M.2 2280 PCIe 3.0 x4 Ekran kartı nVIDIA® GeForce® RTX3050 TI Max-Performance 4GB GD İşlemci Intel® Tiger Lake Core™ i5-11400H 6C/12T; 12MB L3; 031322-48218-01.dmp drive.google.com İşletim sistemim Windows 10. Aşağıda bilgisayar özelliklerini belirttim. işletim sistemim korsan bilgisayar monster abra a7 v13.2
031322-48218-01.dmp drive.google.com İşletim sistemim Windows 10. Aşağıda bilgisayar özelliklerini belirttim. işletim sistemim korsan bilgisayar monster abra a7 v13.2
Çözüm armas 13 Mart 2022 SFC rehberini uygulayın (Alta bırakıyorum, sonucu ekran görüntüsü olarak atın) Norton Güvenlik programınızı kaldırın Riot Vanguard kaldırın (Tekrar kurmak için Valorant'ı yönetici olarak çalıştırın) Intel Wireless sürücülerinizi de güncelleyin SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? SFC /scannow nedir ve ne işe yarar? www.technopat.net
SFC rehberini uygulayın (Alta bırakıyorum, sonucu ekran görüntüsü olarak atın) Norton Güvenlik programınızı kaldırın Riot Vanguard kaldırın (Tekrar kurmak için Valorant'ı yönetici olarak çalıştırın) Intel Wireless sürücülerinizi de güncelleyin SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? SFC /scannow nedir ve ne işe yarar? www.technopat.net
armas Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 13 Mart 2022 #2 SFC rehberini uygulayın (Alta bırakıyorum, sonucu ekran görüntüsü olarak atın) Norton Güvenlik programınızı kaldırın Riot Vanguard kaldırın (Tekrar kurmak için Valorant'ı yönetici olarak çalıştırın) Intel Wireless sürücülerinizi de güncelleyin SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? SFC /scannow nedir ve ne işe yarar? www.technopat.net Artı 0 Eksi Çözüm
SFC rehberini uygulayın (Alta bırakıyorum, sonucu ekran görüntüsü olarak atın) Norton Güvenlik programınızı kaldırın Riot Vanguard kaldırın (Tekrar kurmak için Valorant'ı yönetici olarak çalıştırın) Intel Wireless sürücülerinizi de güncelleyin SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? SFC /scannow nedir ve ne işe yarar? www.technopat.net
KS KS Furkan Akı Zeptopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #3 armas dedi: SFC rehberini uygulayın (Alta bırakıyorum, sonucu ekran görüntüsü olarak atın) Norton Güvenlik programınızı kaldırın Riot Vanguard kaldırın (Tekrar kurmak için Valorant'ı yönetici olarak çalıştırın) Intel Wireless sürücülerinizi de güncelleyin SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? SFC /scannow nedir ve ne işe yarar? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
armas dedi: SFC rehberini uygulayın (Alta bırakıyorum, sonucu ekran görüntüsü olarak atın) Norton Güvenlik programınızı kaldırın Riot Vanguard kaldırın (Tekrar kurmak için Valorant'ı yönetici olarak çalıştırın) Intel Wireless sürücülerinizi de güncelleyin SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? SFC /scannow nedir ve ne işe yarar? www.technopat.net Genişletmek için tıkla...
armas Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 15 Mart 2022 #4 Sorun devam ediyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS Furkan Akı Zeptopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #5 armas dedi: Sorun devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır etmiyor ama tekrar çıkmayacağının garantisi yok anladığım kadarıyla. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2022 Artı 0 Eksi
armas dedi: Sorun devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır etmiyor ama tekrar çıkmayacağının garantisi yok anladığım kadarıyla.