Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.493 Çözümler 10 28 Ağustos 2023 #1 RAM Crucial, 16 GB, 3200 Mhz SSD veya HDD modeli Crucial P3 Plus 500 GB, Samsung M2 SSD 500 GB Ekran kartı RTX 3050 Mobil, İntel UHD Graphics 630 İşlemci İ5-11400H Laptop kullanıyorum, nedensizce 2 gündür mavi ekran hatası aldım. Dün olanın minidump dosyasını ne yazık ki bulamadım bu yüzden onu atamam ama bugünkü dosyayı atacağım o yüzden sadece. Minidump.rar drive.google.com Not: Anakarta bakınca bilgisayarın modeli gözüküyor o yüzden onu yazamadım. İçi rahat etmeyen olursa diye VirusTotal paylaşıyorum; Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2023
Laptop kullanıyorum, nedensizce 2 gündür mavi ekran hatası aldım. Dün olanın minidump dosyasını ne yazık ki bulamadım bu yüzden onu atamam ama bugünkü dosyayı atacağım o yüzden sadece. Minidump.rar drive.google.com Not: Anakarta bakınca bilgisayarın modeli gözüküyor o yüzden onu yazamadım. İçi rahat etmeyen olursa diye VirusTotal paylaşıyorum;
684918 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 3.056 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #2 Sen bu tarama yaptığın virüs programı kaspersky yüzünden mavi ekran alıyor olabilirsin sil bunu öncelikle Artı 1 Eksi
Sen bu tarama yaptığın virüs programı kaspersky yüzünden mavi ekran alıyor olabilirsin sil bunu öncelikle