i5 11400H RTX 2050 laptopta Loosless Scaling FPS düşürüyor

okydnz

Centipat
Daha fazla  
Geçenlerde loosles scaling aldım denemek için RDR 2 indirdim kurdum. Ayarlamalarını yaptım girdim baktım FPS 10 kare oluşturucu açııkken programı kapattım. Kendi laptopumun gücüyle test ettim 50 FPS aldım laptopun içinde RTX 2050 16 GB RAM i5-11400H işlemci var. Acaba ekran kartı yetersizliğinden dolayı mı yoksa ayarlarımı yanlış yaptım?

Normal FPS ölçümde düşer ancak daha yüksek hissetmeniz gerekir.
Bu ayarları yapıp deneyin isterseniz.

Ben çarpanın maksimum 2 ayarlanması gerektiği kanaatindeyim, çok fazla gecikme oluşturuyor.

Çoğu oyunu 60 FPS üstünde alıyorum 3X e ayarlayınca çok akıcı bir görüntü oluyor. Benim için sıkıntı olmuyor eğer çok düşük FPS alınıyorsa 30-40 gibi o zaman 3X e alınınca gecikme olabilir evet.

Normal FPS ölçümde düşer ancak daha yüksek hissetmeniz gerekir.
Bu ayarları yapıp deneyin isterseniz.

Eki Görüntüle 2595658

Hepsini aynı şekilde yaptım ama şu an FPS 40 ve bulanıklık inanılmaz fazla Steam'in kendi gösterdiği FPS sayacı 60 FPS loosles scaling açınca 20 FPS düşürüyor.

Hepsini aynı şekilde yaptım ama şu an FPS 40 ve bulanıklık inanılmaz fazla Steam'in kendi gösterdiği FPS sayacı 60 FPS loosles scaling açınca 20 FPS düşürüyor.

Hocam Lossless Scaling açıkken an az 45 FPS olacak şekilde ayarı düşürün sonra çarpanı 2X de deneyin. 20 FPS'de 3X aşırı bulanık olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…