i5 11400h sisteme Android emülatör önerisi

491279

Hectopat
Arkadaşlar selam, bilgisayarda emülatör kullanarak oyun oynamak istiyorum. Emülatörde oyunu 2-3 ayrı hesap şekilde açıp oynayacağım yani amacım oyunda bot yapmak ve bunun için ağır olmayan ve birden fazla hesap açıp oynayabileceğim bir emülatör.
  • i5 11400h.
  • RTX 3050 Ti.
  • 8x2 3200MHz.

Arkadaşlar selam, bilgisayarda emülatör kullanarak oyun oynamak istiyorum. Emülatörde oyunu 2-3 ayrı hesap şekilde açıp oynayacağım yani amacım oyunda bot yapmak ve bunun için ağır olmayan ve birden fazla hesap açıp oynayabileceğim bir emülatör.
  • i5 11400h.
  • RTX 3050 Ti.
  • 8x2 3200MHz.

Nox.

Hocam BlueStacks için sistemi fazla yoran bir emülatör diye gördüm çoğu kişi öyle diyordu.

O BlueStacks 4 içindi. BlueStacks 5'i ben kendi sistemimde de kullanıyorum ve gayet akıcı, ayrıca BlueStacks 4'e göre çok daha az ram harcıyor. Ama yine de başka emülatör istiyorsanız Nox öneririm.

O BlueStacks 4 içindi. BlueStacks 5'i ben kendi sistemimde de kullanıyorum ve gayet akıcı, ayrıca BlueStacks 4'e göre çok daha az RAM harcıyor. Ama yine de başka emülatör istiyorsanız Nox öneririm.

Hocam BlueStacks 5 en düşük hangi Android sürümünü destekliyor ?
Oynacağım oyunun En düşük 4.0 Android sürümü istiyor.

Bildiğim kadarıyla tek bir Android sürümünü çalıştırabiliyorsunuz, o da 7.1.2. Yani sürüm konusunda endişeniz olmasın.

Hocam merhaba tekrardan
Nox ve BlueStacks'i karşılaştırmak için ikisini de deneyeceğim.
Çözünürlüğü düşükde tutsam İşlemciye daha fazla yük binme gibi bir durum olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı