Gök_Deniz Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 166 28 Kasım 2023 #1 Selam, i5 11400H işlemci, RTX3050 ekran kartlı ekran kartlı Monster'ım var. AC Odyssey'e ve Valhalla'hı orta grafiklerde oynayabilir miyim?
Selam, i5 11400H işlemci, RTX3050 ekran kartlı ekran kartlı Monster'ım var. AC Odyssey'e ve Valhalla'hı orta grafiklerde oynayabilir miyim?
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.624 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 28 Kasım 2023 #2 Gök_Deniz dedi: Selam, i5 11400H işlemci, RTX3050 ekran kartlı ekran kartlı Monster'ım var. AC Odyssey'e ve Valhalla'hı orta grafiklerde oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ac Oddyssy'i yüksekte, Valhalla'yı mediumda 60+ FPS oynarsın. Mirage'de de orta ayarlarda 70+ FPS veriyor aktif oynuyorum.
Gök_Deniz dedi: Selam, i5 11400H işlemci, RTX3050 ekran kartlı ekran kartlı Monster'ım var. AC Odyssey'e ve Valhalla'hı orta grafiklerde oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ac Oddyssy'i yüksekte, Valhalla'yı mediumda 60+ FPS oynarsın. Mirage'de de orta ayarlarda 70+ FPS veriyor aktif oynuyorum.
technope Kilopat Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 3.111 Çözümler 11 28 Kasım 2023 #3 Evet. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Evet. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Gök_Deniz Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 166 28 Kasım 2023 #4 Sinyor Ezio Auditore dedi: Ac Oddyssy'i yüksekte, Valhalla'yı mediumda 60+ FPS oynarsın. Mirage'de de orta ayarlarda 70+ FPS veriyor aktif oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Eyw teşekkür ederim technope dedi: Evet. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... benim monitör 144hz fark eder mi
Sinyor Ezio Auditore dedi: Ac Oddyssy'i yüksekte, Valhalla'yı mediumda 60+ FPS oynarsın. Mirage'de de orta ayarlarda 70+ FPS veriyor aktif oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Eyw teşekkür ederim technope dedi: Evet. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... benim monitör 144hz fark eder mi