JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2021 #11 messinicocugu dedi: Performans olarak Dell bayağı önde ASUS ROG soğutmada 1-2 tık daha önde. Genişletmek için tıkla... Timur58 dedi: GTX 1650 işinizi görür ama Dell olanı almanız daha mantıklı olur bence. Genişletmek için tıkla... Dell'de RGB var mı tek bölge olsa da olur.
messinicocugu dedi: Performans olarak Dell bayağı önde ASUS ROG soğutmada 1-2 tık daha önde. Genişletmek için tıkla... Timur58 dedi: GTX 1650 işinizi görür ama Dell olanı almanız daha mantıklı olur bence. Genişletmek için tıkla... Dell'de RGB var mı tek bölge olsa da olur.
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 23 Aralık 2021 #12 JakerT4 dedi: Dell'de RGB var mı tek bölge olsa da olur. Genişletmek için tıkla... Var buradan nasıl göründüğüne bakabilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
JakerT4 dedi: Dell'de RGB var mı tek bölge olsa da olur. Genişletmek için tıkla... Var buradan nasıl göründüğüne bakabilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2021 #13 messinicocugu dedi: Var buradan nasıl göründüğüne bakabilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam video açılmıyor.
messinicocugu dedi: Var buradan nasıl göründüğüne bakabilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam video açılmıyor.
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 23 Aralık 2021 #14 JakerT4 dedi: Hocam video açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şimdi düzelttim.
JakerT4 dedi: Hocam video açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şimdi düzelttim.
T Timur58 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 5.030 Makaleler 1 Çözümler 4 23 Aralık 2021 #15 JakerT4 dedi: Dell'de RGB var mı tek bölge olsa da olur. Genişletmek için tıkla... Yok diye biliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
JakerT4 dedi: Dell'de RGB var mı tek bölge olsa da olur. Genişletmek için tıkla... Yok diye biliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2021 #16 messinicocugu dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şimdi düzelttim. Genişletmek için tıkla... Sadece turuncu arka aydınlatma mı var?
messinicocugu dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şimdi düzelttim. Genişletmek için tıkla... Sadece turuncu arka aydınlatma mı var?
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 23 Aralık 2021 #17 JakerT4 dedi: Sadece turuncu arka aydınlatma mı var? Genişletmek için tıkla... O kadar bilmiyorum videodan öyle gözüküyor Dell'i̇n bir klavye programı varsa değiştirilebilir.
JakerT4 dedi: Sadece turuncu arka aydınlatma mı var? Genişletmek için tıkla... O kadar bilmiyorum videodan öyle gözüküyor Dell'i̇n bir klavye programı varsa değiştirilebilir.