i5 11600 Sistem vs R5 5600X sistem

delta784

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar görselleri yükledim aşağıdaki sistemden birini alacağım bir yanda Ryzen 5600X bir yanda 11600k, Ryzen'li sistemin anakartı düşük seviye mi kalır yeterli mi olur yoksa BIOS güncellemesiyle sıkıntısız kullanabilir miyim yıllarca, yoksa Intel olanın anakartı çok mu daha iyi onu mu alayım? Bugün almayı düşünüyorum ikisinden birini ya da başka tavsiye varsa onlara da göz atabilirim teşekkürler şimdiden.

Dosya Ekleri

• sistem1.png
    52,4 KB · Görüntüleme: 53
  • sistem2.png
    59,6 KB · Görüntüleme: 50
Hocam iki sistem de fiyatını hak etmiyor. Ayrı toplayıp ekran kartı kovalamanız daha iyi olur.
hocam biraz overpay olduğunu kabul ediyorum ancak montaj işlerinden falan inanın hiç anlamam. dolar kuru da malumunuz sırf 1 hafta beklediğim için minimum 3-4k zarardayım ikisi arasından sizce hangisi veya başka bir hazır sistem öneriniz var mıdır

@delta784 şu an bulunan fiyatlar sebebiyle herhangi bir site önermiyorum. Kampanyalı sistemler çıkaran kişilerin YouTube ve Instagram hesaplarını takip edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…