I imayki7 Femtopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #11 serdarim35 dedi: Anakartı değiştirmenize gerek yok (Render falan yapmayacaksınız) 3200 mhz 16 GB ram alın Yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... İlgi ve alakanıza çok teşekkür ederim zaman ayırdığınız için.
serdarim35 dedi: Anakartı değiştirmenize gerek yok (Render falan yapmayacaksınız) 3200 mhz 16 GB ram alın Yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... İlgi ve alakanıza çok teşekkür ederim zaman ayırdığınız için.
serdarim35 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2016 Mesajlar 1.596 Çözümler 7 Yer Afyonkarahisar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yurtiçi Kargo- Operatör 29 Ağustos 2022 #12 Zalplex dedi: Hocam böyle durumlarda para karşılığı tamir olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Oluyor olmasına fakat anakartın yarı bedeli kadar para istiyor yetkili servisler daha evvel başıma geldi yani tecrübe ile sabittir.
Zalplex dedi: Hocam böyle durumlarda para karşılığı tamir olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Oluyor olmasına fakat anakartın yarı bedeli kadar para istiyor yetkili servisler daha evvel başıma geldi yani tecrübe ile sabittir.
Zalplex Decapat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 625 Çözümler 5 29 Ağustos 2022 #13 serdarim35 dedi: Oluyor olmasına fakat anakartın yarı bedeli kadar para istiyor yetkili servisler daha evvel başıma geldi yani tecrübe ile sabittir. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam kusura bakmayın o halde yarı fiyatına para isteyeceklerini bilmiyordum.
serdarim35 dedi: Oluyor olmasına fakat anakartın yarı bedeli kadar para istiyor yetkili servisler daha evvel başıma geldi yani tecrübe ile sabittir. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam kusura bakmayın o halde yarı fiyatına para isteyeceklerini bilmiyordum.
Procon1337 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2015 Mesajlar 1.816 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #14 Dual channel yapmadıktan sonra isterseniz tek slot 32GB takın yine de bu sorunlar düzelmeyecek, maalesef sizin için tek yol anakart değişimi/tamiri.
Dual channel yapmadıktan sonra isterseniz tek slot 32GB takın yine de bu sorunlar düzelmeyecek, maalesef sizin için tek yol anakart değişimi/tamiri.