i5 1235U, Iris Xe G7 80EU sistem için oyun önerisi

burakkirmiizi

Centipat
Daha fazla  
RAM
Micron Technology 8 GB DDR4 (SO-DIMM) 1600 MHz.
SSD veya HDD modeli
KIOXIA 500 GB SSD
Ekran kartı
Intel Iris Xe G7 80EU
Anakart
HP 89A0 Laptop
İşlemci
Intel i5 1235U 1.30 GHz.
İşlemci: Intel i5 1235U 1.30 GHz.
RAM: 8 GB DDR4 (SO-DIMM) 1600 MHz.
Dahili ekran kartı: Intel Iris Xe G7 80EU fakat RAM tek kanallı olduğu için CPU-Z üzerinde Intel r UHD Graphics gösteriyor.
İşletim sistemi: Windows 11 Home.
Bu sisteme hangi oyunları önerirsiniz? Teşekkür ederim şimdiden yardımcı olanlara. (PC laptop)

Son düzenleyen: Moderatör:
bendede böyle bir laptop var i510210U intel uhd graphics 8 gb ram valorant,lol minecraft gibi oyunlar oynayabilirsin.

Düşük ayarlarda çözürnülüğü aşağı ayara alırsan gta 5 the witcher fortnite cs 2 rdr 2 belki çok zorlar ama açar belki,bilgisiyarının tam modeli ne ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Yeni nesil oyunları kaliteden ödün vererek diğer hocamızın dediği gibi oynanabilir olabilirler onun dışında 2015 öncesi veya Indie, hafif oyunlar rahatlıkla kaldırırlar.

İstediğiniz spesifik bir türe göre öneride bulunabilirim, 100 oyunluk dev liste yapmak biraz zor oluyor.

GTA V oynadım en düşük ayarlarda 45 FPS'di ama çok kötüydü grafikler sildim CS2 de en düşük ayarlarda oynanmayacak derecede kasıyordu Valorant LoL Minecraft oynuyorum zaten RDR2 kaldıracağınıda düşünmüyorum teşekkür ederim yanıt verdiğin için. PC HP 250 G9 15.6 inch.

Teşekkür ederim yanıtın için hikayeli bir oyun istiyorum sevdiğim oyunlar Mafia serisi GTA IV açık dünya yani bu tarz oyunlar.

mafia 1 veya 2

yarış oyunu asetto corsa olabilir.

left 4 dead 1 veya 2.

Teşekkür ederim yanıtın için hikayeli bir oyun istiyorum sevdiğim oyunlar Mafia serisi GTA IV açık dünya yani bu tarz oyunlar.
GTA 5 gibi açık dünya olarak.

Watch Dogs 1 ve 2 (2 zorlayabilir.)
Sleeping Dogs
Saint Row serisi (Biraz daha uçuk, kaçıktır.) (Son oyunu oynamayın, en çok 2. oyun benzer.)
The Sabetour
Just Cause 1, 2 ,3 (3 zorlayabilir.)
Red Dead Redemption 1.
Mad Max

Çok fazla GTA'ya kafa tutan oyun yok doğrusu. GTA 3, VC, SA'ya filan kafa tutan oyunlar çıkardı.

GodFather 1, 2
True Crime
Scarface
TotalOverdose
Driver serisi.
Tabi eski oyunlar.

Mafia 1 veya 2

Yarış oyunu Assetto Corsa olabilir.

Left 4 Dead 1 veya 2.

Mafia oynadım zaten Assetto Corsa sevmiyorum Left 4 Dead de oynayacak kimse yok bakayım tek sararsa oynarım teşekkürler.

Teşekkürler hocam RDR1 PC'ye çıkmıştı şimdi hatırladım onu oynayacağım diğerlerindende sleeping dogs önceden yarıda bıraktım belki yine oynarım Watch dogsda bir düşüneceğim umarım RDR1 açabilir çok teşekkürler.

GT 710 gibi rezil bir kart bile açabiliyor. Tam olarak performans nasıl olur kestirmesi zor ama düşükte umarım iyi bir deneyim verir.

Son düzenleme:
bizede ufak bi steam bakiye yolla xD iyi akşamlar iyi oyunlar hocam.

25-32 arası rdr 1 de fps veriyor kasmadan low da oynarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…