i5-1235u sistemin Windows 11'de performansı düştü

Narqo

Hectopat
Makaleler
2
Merhaba, öncelikle herkese iyi sosyaller. 4 gün önce eski bilgisayarımdaki, telefonumdaki, fotoğraf makinemdeki resimleri bilgisayara attım. Attıktan sonra her resimler bölümüne girdiğimde resimler çok yavaş açılıyor ve donma yapıyor. OneDrive kotası dolduğu için eşitleyemiyor ondan kaynaklı olabilir mi?

Sistem özelliklerim:
  • Marka: HP.
  • Tür: Laptop.
  • İşletim sistemi: Windows 11 Home.
  • İşlemci: Intel i5 1235-U
  • RAM: 8 GB.
  • Hafıza: 512 GB SSD.

Yüklü bulunan uygulamalar: LibreOffice, McAfee lifesave, googel Chrome, Discord, tluncher.

Yardımınız için şimdiden teşekkkürler!

McAfee lifesave vb antivirüsler aşırı yavaşlatırlar bilgisayarı arka planda sürekli çalışıp RAM yiyorlar üstüne sende gidip Chrome vs açınca iyice donuyor zaten işlemcide APU o da 2 GB RAM'den alıyor kalıyor 6 bana kalırsa Windows'un kendi Defender'i yeterli.

McAfee lifesave vb antivirüsler aşırı yavaşlatırlar bilgisayarı arka planda sürekli çalışıp RAM yiyorlar üstüne sende gidip Chrome vs açınca iyice donuyor zaten işlemcide APU o da 2 GB RAM'den alıyor kalıyor 6 bana kalırsa Windows'un kendi Defender'i yet için teşekkür ederim mesajınızı yeni gördüm.
Yardımınız için teşekkür ederim,Mesajınızı yeni gördüm. Mcafeeyi sildim Onedriveyi iptal etmemin bir zararı olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı