i5 12400 overclock yapilir mi?

yusuf_emir_cnd

Hectopat
Daha fazla  
RAM
G.Skill 3600 MHz 2x8 GB
Ekran kartı
RTX 3060 Dual
Anakart
B660 mk d4
İşlemci
i5 12400
Normalde yapılmıyor ama şu videoyu gördüm ben de yapabilir miyim OC?
Sistemim:
i5-12400 (SE214 XT sogutucuyla beraber)
RTX 3060.
ASUS B660mk D4.
G.Skill 2×8 3600MHz RAM.
Crucial P3 1TB M.2 SSD.
Xixmateg cockpit 700W kasa.

Yapayım mı diye sormadım yapılır mı diye sordum :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Connor The Android hocam tik atmışsınız ama ne demek istediniz yapabilir miyim OC bu anakart ile?

@Connor The Android hocam tik atmışsınız ama ne demek istediniz yapabilir miyim OC bu anakart ile?
Yok bilmiyorum hocam. Bende de aynı işlemci aynı ekran kartı var da ondan takibe aldım, ama anakartım H610 olduğundan büyük ihtimalle benimkinde overclock yapılamaz. Sizde bir ihtimal yapılabilir.

K serisi normalde yapiliyor onu biliyorum. Bu işlemciye B660 anakartlarla yapılabiliyor Intel'in izini olmasa bile. Yukarıda videosunu da attım zaten bu anakart olur mu diye soruyorum.
Normalde yapılamıyor.
Bazı üst seviye anakartlarda bulunan bir özellik sayesinde Intel izin vermese bile yapılabiliyor.
Sizin anakartta bu özellik yok

Normalde yapılamıyor.
Bazı üst seviye anakartlarda bulunan bir özellik sayesinde Intel izin vermese bile yapılabiliyor.
Sizin anakartta bu özellik yok.

B-660 serisi kartların bazılarında da yapılabiliyor illa üst seviye olmasına gerek yok. Buradan tam bir sonuç alamadım deneyip göreceğiz bakalım:D

Yok bilmiyorum hocam. Bende de aynı işlemci aynı ekran kartı var da ondan takibe aldım, ama anakartım H610 olduğundan büyük ihtimalle benimkinde overclock yapılamaz. Sizde bir ihtimal yapılabilir.

Bende yapamadım videoda 133 girilen yer değiştilmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı