i5 12400 RTX 2060 için 650W PSU önerisi

ayaz007

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben diğer parçaların hepsini Amazon Amerika'dan aldım o yüzden güç kaynağını da oradan sipariş etmek istiyorum. Rica etsem bana Amazon Amerika sitesi üzerinden 650W bir PSU önerir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
Aldığım parçalar:
i5 12400.
Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3200MHz.
ASUS Prime B660 Plus D4.
Crucial P3 Plus 500GB.
Western Digital Blue 2TB 7200RPM.
Ekran kartı için RTX 2060 düşünüyorum.

Keşke P3 almasaymışsınız. Pek iyi bir SSD değil. RTX 2060 almanızın bir sebebi var mı? Eskidi desek yanlış olmaz.

P3 Plus hangi konuda kötü bir SSD açıklar mısınız lütfen? Hem marka konusunda, hem de kağıt üzerindeki hız konusunda beğenip almıştım.
RTX 2060 almamın tek sebebi fiyatı bana göre uygun olması.

DRAM barındırmaması en büyük eksikliktir. Özellikle bu depolamaya sistem kuracağınızı hesaba katarsak ciddi bir noksan. RTX 2060 hususunda ucuzsa kabul edilebilir tabii.

Fiyatı bana göre gayet uygun. Kullandınız mı? Bir kronik sorunu, ses cızırtısı ve s. Var mı acaba?

Dram barındırmaması en büyük eksikliktir. Özellikle bu depolamaya sistem kuracağınızı hesaba katarsak ciddi bir noksan. RTX 2060 hususunda ucuzsa kabul edilebilir tabii.

SSD konusunda yapacak bir şey yok aldım, bir süre kullanırım memnun olmazsam değiştiririm artık.
Ekran kartına gelirsek RTX 3050'de neredeyse aynı fiyat ama performansı daha düşük diye biliyorum.

RTX 3050 özelinde haklısınız. Alınacak bir yanı yok o kartın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…