Merhaba anakartım MSI B660M bomber işlemcim i5 12400 undervoltage yapmak istiyorum çünkü oynadığım For Honor isimli oyunda min ayarlarda 100 dereceyi gördüm işlemcide. Yardım eder misiniz?
Tamam, BIOS'una girip CPU Core Voltage Offset Mode kısmının fotoğrafını atabilir misin seçeneklerini? MSI Anakart ile hiç uğraşmadım o yüzden BIOS'unu bilmiyorum.
Eğer fix voltaj girmek istiyorsan 1.13v dene, eğer offset yapmak istiyorsan (-30mv gireyim, sonra -40 yapayım diyor isen) offset'i seç.
Nasıl yani anlamadım CPU Core coltage offsett modu autoydu - yaptim onun altindakini de 1.13mi yapayim o kısmı ve sonrasini anlamadim. Mala anlatir gibi anlatir misin?
Nasıl yani anlamadım CPU Core coltage offsett modu autoydu - yaptim onun altindakini de 1.13mi yapayim o kısmı ve sonrasini anlamadim. Mala anlatir gibi anlatir misin?
i5-12400'ün o kadar ısınması pek normal değil hocam stok fan ile kullandığın için o kadar ısınıyor. ID-Cooling kule tipi fan alsan iyi olur çünkü stok fan o işlemciye kesinlikle yetmez.