i5 12400F 1070 Ti sistem bir anda kapanıp fanlar son hız çalışıyor

CheonsaMiraew

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 12400f 16gb ram GTX 1070ti 1TB SSD 650w +80 PSU
i5 12400F, 16 GB RAM, 1TB SSD (2 SATA 1 M.2), 650W PSU, GTX 1070 Ti, AOC marka monitörüm 180Hz 1080p var. 2. el aldim kasayi, ilk aldığımda böyle sorun yoktu ama bostayken veya oyun oynarken ekran bir anda no signal diyor sonra ekran kartı uçak motoru gibi çalışmaya başlıyor. Sizce sorun nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
i5 12400F, 16 GB RAM, 1TB SSD (2 SATA 1 M.2), 650W PSU, GTX 1070 Ti, AOC marka monitörüm 180Hz 1080p var. 2. el aldim kasayi, ilk aldığımda böyle sorun yoktu ama bostayken veya oyun oynarken ekran bir anda no signal diyor sonra ekran kartı uçak motoru gibi çalışmaya başlıyor. Sizce sorun nedir?

Ekran kartından olduğuna emin misin? Eğer değilse işlemciden olabilir termal macunu değişimi yapmış olabilir misin veya işlemciyi sarsacak bir hareket?

Ekran kartından olduğuna emin misin? Eğer değilse işlemciden olabilir termal macunu değişimi yapmış olabilir misin veya işlemciyi sarsacak bir hareket?

Ekran kartı 85 işlemci 85 derece test yaptım kapanmadı FurMark ve işlemci testinde ancak yeni monitör aldığımdan beri aynı sorun var AOC marka bu monitör HDMI takınca bazı oyunlarda 180Hz vermiyor DP takınca böyle sorun oluyor neden sizce bıktım gerçekten son zamanlarda fazla fazla olmaya başladı.

GPU'ya da PSU sorunu çok yüksek ihtimal. Aldığın yer ile görüş direkt.

Aldığım yerle görüştüm adam 144Hz monitörde hiç sıkıntı yaşamadım diyor ben 180Hz aldım diye mi böyle acaba.

Son düzenleme:
Aldığım yerle görüştüm adam 144Hz monitörde hiç sıkıntı yaşamadım diyor ben 180Hz aldım diye mi böyle acaba.
Monitör ile alakası pek olmaz. Bence en iyisi komple iade edin sistemi. Bilemiyoruz 2.el sonuçta. Belki başka parçalarda'da sorun var.

Monitör ile alakası pek olmaz. Bence en iyisi komple iade edin sistemi. Bilemiyoruz 2.el sonuçta. Belki başka parçalarda'da sorun var.

Testleri yapıp aldım aradan 1 2 ay geçti artık hocam ya ilk aldığımda böyle bir sorun yoktu şimdi güç kablolarını değiştirdim daha bir sorun yaşamadım bakalım nasıl olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı