I5-12400F 3060 12 GB sistem Valorant için alınır mı?

Belki bu olabilir.

Mantis 6700 XT alın hocam çok daha iyi o sistem.

Saf güç olarak amd daha güçlü olduğu için üstteki sistemi attım. Attığınız sistemde çok iyi ama sadece valorant oynayacaksanız o kadarına gerek yok.

Bence sadece Valorant için bu kadar paraya değmez yayın, video falan çekmeyi düşünmüyorsan.

Hocam muhtemelen video çekip After Effects gibi programlardan edit yaparım. Yayın işini şu an düşünmesemde sonradan olabilir.

Saf güç olarak AMD daha güçlü olduğu için üstteki sistemi attım. Attığınız sistemde çok iyi ama sadece Valorant oynayacaksanız o kadarına gerek yok.

Hocam ekran kartı tarafında zamanında AMD ve sürücüsünden çok çektim. Yine de baş ağrıtmaz derseniz yönelebilirim AMD tarafına.

Kazık bir sistem.
MANTIS-6700XT / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500 GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
Bunu al sadece valorant için bu gereksiz gibi gözükebilir ama bütçe varsa direk al aşırı ucuz şuan bu sistem.

Hocam ekran kartı tarafında zamanında AMD ve sürücüsünden çok çektim. Yine de baş ağrıtmaz derseniz yönelebilirim AMD tarafına.
Büyük performans farkı var. Artık AMD tarafında problem yaşama olasılığınız çok çok düşük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…