i5 12400F, B550M k anakart, RTX 3060 Ti için 650-750W bir PSU arıyorum. Sizce böyle bir sisteme şu PSU yeterli mi?
FSP Hyper Pro H3-650 650W 80+ Bronze BULK Güç Kaynağı
80 Plus 230V EU White sertifikalı Hyper 80+ Pro serisi, %82’ye varan yüksek verimi ile enerji tasarrufu sağlar ve %85’e varan yüksek verimi ile standardı aşar.www.gaming.gen.tr
Yoksa biraz daha verip bunu mu almalıyım?
Benim için PSU kaliteli olup olmaması çok önemli değil, yani işlevini yerine getirsin, sisteme ve bileşenlere zarar vermesin, herhangi bir sorun çıkarmaması yeterli. İkınci PSU'yu da alabilirim ama bütün parçalardan biraz biraz tasarrut etmem gerekiyor, daha alacağım bayağı parça var. Bu yüzden, siz hangisini öneriyorsunuz? Gerçekten ikisi arasındaki farka değer mi?
Yani Corsair almaya gerek yok, FSP de işinizi görür diyorsunuz?650W sisteminiz için yeterli. Arada çok fiyat farkı olmadığı için 700W öneririm.
FSP HYPER 80+ PRO H3-700 700 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP HYPER 80+ PRO H3-700 700 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP HYPER 80+ PRO H3-700 700 W Power Supply özelliklerini incele, 2.459,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
FSP iyi bir üreticidir. Rahatlıkla alabilirsiniz.
Yani Corsair almaya gerek yok, FSP de işinizi görür diyorsunuz?
PSU konusunda FSP Corsair'dan iyidir.
Var mı peki 2000-2500 TL bandında önerebileceğiniz bir model?O PSU'ları o fiyatlara önermem.
Kaynak?
O PSU'ları o fiyatlara önermem.
Kaynak?
Var mı peki 2000-2500 TL bandında önerebileceğiniz bir model?
Corsair güç kaynaklarını Seasonic üretiyor.
Sizin öneriniz nedir? 2000 Bandında.
Ama Corsair PSU ile sorun yaşayan az insan görmedim.
C750 neden bu kadar ucuz diğerlerine göre anlamadım.RM650x konudaki diğer PSU'lardan fersah fersah daha üstün bir model her anlamda ancak fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum. Fiyatına göre en iyi ürün şu diyebilirim anlık olarak:
550W istemiyorsunuz. Bu sebepten şu iyi bir tercih:
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Hatta bu modeli üstteki XPG Pylon'un 750W modeli gibi düşünebilirsiniz. Üreticileri ve platformları aynı çünkü iç yapıda.
Yanlış bilgi. Corsair'ın PSU'larını CWT üretir. RMx serisi için de bu geçerli.
C750 Bronze iyi görünüyor anlık olarak. CX serisi ile hemen hemen aynılar performans olarak.
İstisnasız tüm markalarda geçerli bu. Özellikle kronik bir problem varsa raporlanıyor zaten incelemeciler tarafından. Araştırın: P750GM, Seasonic Focus Plus:
Seasonic Issues Warning: FOCUS PLUS PSU has GPU Compatibility Issues
Here's something you do not see that often, Seasonic confirmed that their FOCUS PLUS power supplies can have issues with certain graphics cards resulting in black screens under GPU stress, the issu...www.guru3d.com
Bu cidden tuhaf bir problemdi. Sonraki Focus platformunda düzeltildi bunlar.