Arkadaşlar normalde 650 watt Power Supply alıyordum fakat stokda kalmadığı için üründe ertesi gün zamlandığı için alamıyorum başlıkta da yazdığı gibi 600 watt PSU alsam yeter mi? Bir de sadece Hepsiburada üzerinden alışveriş yapmam gerekiyor para iadem oraya gelecek.
Arkadaşlar normalde 650 watt Power Supply alıyordum fakat stokda kalmadığı için üründe ertesi gün zamlandığı için alamıyorum başlıkta da yazdığı gibi 600 watt PSU alsam yeter mi?
Arkadaşlar normalde 650 watt Power Supply alıyordum fakat stokda kalmadığı için üründe ertesi gün zamlandığı için alamıyorum başlıkta da yazdığı gibi 600 watt PSU alsam yeter mi?
Yeterli. Power Supply üzerine daha iyi çalışmaları olan markaları tercih ederseniz çok daha güzel olur. Tabii MSI da güzel marka ama Power Supply'ı nasıldır bilemiyorum.
En ucuz DeepCool PK550D 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool PK550D 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.644,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ben kullanıyorum şu an. Ayrıca 600watt sizin sisteminiz için gayet yeterli fakat hafif bir ses sorunu var. Gece çok sık ve kulaklıksız kullanıyorsanız ses rahatsız edebilir. Ama işini yapması bakımından oldukça memnunum.