Ben kullanıyorum şu an. Ayrıca 600watt sizin sisteminiz için gayet yeterli fakat hafif bir ses sorunu var. Gece çok sık ve kulaklıksız kullanıyorsanız ses rahatsız edebilir. Ama işini yapması bakımından oldukça memnunum.
________________.
Bu arkadaşın attığı PSU Hepsiburada'da var.
A550bn güzel PSU ama pahalı. NZXT öneririm. Şaşırtıcı şekilde hala stoku var NZXT C550 550W 80+ Bronze Yari Modüler 120mm Fanli PSU | ITOPYA
PF650 iyi değil diye biliyorum. PK650D kaliteli olandı.
Hocam şu modeli buldum doğru mudur eğer fiyatı böyle ise 650W da alabilirim.
Hocam NZXT şöyle bir modeli var bunun yerine 650W DeepCool'da alabilirim sizce ne yapmalıyım kalite olarak.
Hocam şu modeli buldum doğru mudur eğer fiyatı böyle ise 650W da alabilirim.
Mantıklı gözüküyor ve gücü de yetecektir büyük ihtimalle. Büyük ihtimalle dememin nedeni ise forumda çok övülen bir marka değil. Ses mevzusunu bilemem tabii.
Mantıklı gözüküyor ve gücü de yetecektir büyük ihtimalle. Büyük ihtimalle dememin nedeni ise forumda çok övülen bir marka değil. Ses mevzusunu bilemem tabii.
Hocam o zaman NZXT alabilirim 550W yeterli olacaksa.
Hocam NZXT modeli benim anakartım ile uyumlu mudur? Bilginiz var mı?
Nzxt yeterli de neden hepsiburada dan alıyorsun ki? İtopya da 1350TL. Çok pahalı hepsiburada daki. Hepsiburada şartsa adata xpg pylon 550w veya pk550d al.Hocam o zaman NZXT alabilirim 550W yeterli olacaksa
Hocam NZXT modeli benim anakartım ile uyumlu mudur? Bilginiz var mı?
NZXT yeterli de neden Hepsiburada'dan alıyorsun ki? İtopya da 1350TL. Çok pahalı Hepsiburada'daki. Hepsiburada şartsa Adata XPG Pylon 550W veya PK550D al.
O halde yarı modüler olması senin için çok önemli değilse pk550d veya xpg pylon 550w alabilirsin.Hocam İtopya'da taksit sistemi yetersiz geliyor benim için o yüzden.
O halde yarı modüler olması senin için çok önemli değilse PK550D veya XPG Pylon 550W alabilirsin.
550 watt yeterli olur. 225W ekran kartı+ 117W işlemci+ 10W SSD+ 10W RAM + 30W anakart dersek yeterli gördüğünüz gibi. Zaten normalde RAM SSD vb. hesaba katılmaz ben detaya indim. Uyumluluk konusuna gelirsek uzun yıllardır aynı giriş çıkış sistemi kullanılıyor. Bu durumda markanın kalitesinden emin olursanız alabilirsiniz, doğru bir tercih olacaktır.
Hocam NZXT de tercih edebilirim bunlar arasından. Hangisi benim için daha iyi olacaktır.
Hocam bu PSU'ların yanında ASUS TUF 550 b modeli Corsair CV 550 modeli ve Corsair CX550F modeli tercih edebilirim. Sizce ne yapmalıyım forumlarda okuduğumda 550W yetersiz deniliyor ama benim de bütçem kısıtlı.