NOVA-3070Ti oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
www.gaming.gen.tr
•
Bu bilgisayarı almayı düşünüyorum, aynı özelliklerde daha uygunu var mı? Özelliklerinde değiştirmeye gerek olan bir şey var mı?
•
Not: Inno gibi ekran kartı önerileri istemiyorum.
Sistem iyi yalniz PSU'yu 750W yapmanizi oneririm garantiye almak icin. Birde islemci sogutucu lazim ama LGA1700 braketi yok cogunda. Ureticiye mail atip braket isteyiniz.
Arctic Freezer 34 eSports Duo Intel/AMD CPU Soğutucu - Kırmızı (ACFRE00060A) / 4 Pin / 2 Fan / İşlemci / Soğutucu / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!
NOVA-3070Ti oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
www.gaming.gen.tr
•
Bu bilgisayarı almayı düşünüyorum, aynı özelliklerde daha uygunu var mı? Özelliklerinde değiştirmeye gerek olan bir şey var mı?
•
Not: Inno gibi ekran kartı önerileri istemiyorum.
Sistem iyi yalniz PSU'yu 750W yapmanizi oneririm garantiye almak icin. Birde islemci sogutucu lazim ama LGA1700 braketi yok cogunda. Ureticiye mail atip braket isteyiniz.
Arctic Freezer 34 eSports Duo Intel/AMD CPU Soğutucu - Kırmızı (ACFRE00060A) / 4 Pin / 2 Fan / İşlemci / Soğutucu / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!
En ucuz ID-Cooling SE-224-XT Red İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-224-XT Red İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 744,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Phanteks Eclipse P360A 2 Fanlı ATX Oyuncu Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
BitFenix 750W M 750 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Western Digital 500 GB SN750 WDBRPG5000ANC M.2 PCI-Express 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz ID-Cooling SE-224-XT Red İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-224-XT Red İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 744,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!