boifromasgard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 3.024 Çözümler 11 Yer Aydın 18 Ağustos 2022 #1 Akakçe'de bu fiyata en yakın fiyat 3637TL. Önceden de böyle miydi bilmiyorum, denk geldiği için atayım dedim. Intel Core i5-12400F 2.50GHz (Turbo 4.40GHz) 18MB Cache LGA1700 12.Nesil İşlemci - Kutulu Fanlı | Teknobiyotik En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi... www.teknobiyotik.com
Akakçe'de bu fiyata en yakın fiyat 3637TL. Önceden de böyle miydi bilmiyorum, denk geldiği için atayım dedim. Intel Core i5-12400F 2.50GHz (Turbo 4.40GHz) 18MB Cache LGA1700 12.Nesil İşlemci - Kutulu Fanlı | Teknobiyotik En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi... www.teknobiyotik.com
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.739 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #2 Eskiden MPK halde satılılıyordu yani sadece kutusu yoktu neden fansız satıyorlar anlamadım.
B Brightroar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2017 Mesajlar 1.493 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #3 Galaxes dedi: Eskiden MPK halde satılılıyordu yani sadece kutusu yoktu neden fansız satıyorlar anlamadım. Genişletmek için tıkla... Belki de nereden kısacaklarını şaşırmışlardır.
Galaxes dedi: Eskiden MPK halde satılılıyordu yani sadece kutusu yoktu neden fansız satıyorlar anlamadım. Genişletmek için tıkla... Belki de nereden kısacaklarını şaşırmışlardır.
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.739 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #4 Brightroar dedi: Belki de nereden kısacaklarını şaşırmışlardır. Genişletmek için tıkla... Zannetmiyorum hocam büyük ihtimalle sistemlerde kullandılar.
Brightroar dedi: Belki de nereden kısacaklarını şaşırmışlardır. Genişletmek için tıkla... Zannetmiyorum hocam büyük ihtimalle sistemlerde kullandılar.
FarukS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 1.866 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #5 Galaxes dedi: Eskiden MPK halde satılılıyordu yani sadece kutusu yoktu neden fansız satıyorlar anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bence üretimde seri olmak için. Aşağıya Recep Baltaş videosu bıraktım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Galaxes dedi: Eskiden MPK halde satılılıyordu yani sadece kutusu yoktu neden fansız satıyorlar anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bence üretimde seri olmak için. Aşağıya Recep Baltaş videosu bıraktım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et