S sorusorann Centipat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #11 Tuğra AKTAN dedi: Ben senin yerinde olsam İtopya'dan toplamam çok daha pahalıya geliyor vatan da flan hazır sistemler var uyguna. Genişletmek için tıkla... Ama yine de İtopya güvenilir midir?
Tuğra AKTAN dedi: Ben senin yerinde olsam İtopya'dan toplamam çok daha pahalıya geliyor vatan da flan hazır sistemler var uyguna. Genişletmek için tıkla... Ama yine de İtopya güvenilir midir?
Vınnnn Hectopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 4.995 Çözümler 87 2 Ağustos 2024 #12 pawEn dedi: Pahali bu sistem PSU degisilirse cok pahali. AMD 8400F-GIGABYTE Radeon RX 7600 GAMING OC 8GB-A620M-H-CORSAIR 16GB-512GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda TEBİLON Marka AMD 8400F-GIGABYTE Radeon RX 7600 GAMING OC 8GB-A620M-H-CORSAIR 16GB-512GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda www.tebilon.com Genişletmek için tıkla... Heh buydu işte ucuzdan kastığım.
pawEn dedi: Pahali bu sistem PSU degisilirse cok pahali. AMD 8400F-GIGABYTE Radeon RX 7600 GAMING OC 8GB-A620M-H-CORSAIR 16GB-512GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda TEBİLON Marka AMD 8400F-GIGABYTE Radeon RX 7600 GAMING OC 8GB-A620M-H-CORSAIR 16GB-512GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda www.tebilon.com Genişletmek için tıkla... Heh buydu işte ucuzdan kastığım.
Tuğra AKTAN Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #13 sorusorann dedi: Ama yine de İtopya güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... güvenilir ben ekipmanlarımı oradan topladım ama ıtopya hazır sistemlerde kampanyalara bakacaksınız atıyorum jahrein flan daha uygun anlaşmalı sistemler topluyorlar ama böyle toplama için flan çok pahalıya geliyor yani pıyasaya göre
sorusorann dedi: Ama yine de İtopya güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... güvenilir ben ekipmanlarımı oradan topladım ama ıtopya hazır sistemlerde kampanyalara bakacaksınız atıyorum jahrein flan daha uygun anlaşmalı sistemler topluyorlar ama böyle toplama için flan çok pahalıya geliyor yani pıyasaya göre