Hocam sen Erdoğan mısın? Neyin hassasiyeti bu? Daha iyi sistemleri almak yerine üç kuruş artmasın diye Vatan'dan almak nedir. Tamam bazen bazı parçalar daha uyguna bile bulunabiliyor taksit avantajı vb. sayesinde fakat bu kadar para verilmez.
47K'ya 4070 sistem olur da parçalar daha iyi olur. Bahsettiğin 3 parça iyi ama SSD felan daha düzgün şeyler olur. 990 Pro gibi.
Bu arada vade farkı o faiz değil yanlış bilmiyorsam.
Hocam sen Erdoğan mısın? Neyin hassasiyeti bu? Daha iyi sistemleri almak yerine üç kuruş artmasın diye Vatan'dan almak nedir. Tamam bazen bazı parçalar daha uyguna bile bulunabiliyor taksit avantajı vb. sayesinde fakat bu kadar para verilmez.
Ya bırakın la şu hassasiyet ayaklarını. Bi bitmediniz be. Adamın anasına sövdük sanki, yaptığı şeyin saçma olduğunu ironik şekilde anlattım. Biz sanki adamın kötü bir sisteme sahip olmasını istiyoruz, hazır sistem alınmaz Vatan'dan diye söylüyoruz, en basiti işçilik bile sınıfta kalabiliyor.
23600 olaydı iyiydi. İyi fiyata aldınız bence ya. Bazı seçimleriniz yanlış ama keşke ilk alırken atsaydınız. Ben de nasiplebilirdim. F/p sistem bulamadıkça yukarı çıkıyorum.
Siz aldığınızda seçenekler nelerdi bilmiyorum ama rami Gskill 3600mhz seçip ssd'yi de Exceria Plus 1 Tb (dram var gözüküyor) seçseydiniz aldığınız seçenekle arasında pek fiyat farkı olmazdı ama kalite olarak daha iyi olabilirdi. Tabi bir de Psu olayı var ama sonradan bir tane yapıştırırdık. Neyse. Hayırlı olsun.