Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.981 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #11 AhmetAk12 dedi: Hocam ince hesap indirimlerine baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Yok hangisine bakmami istiyorsun?
AhmetAk12 dedi: Hocam ince hesap indirimlerine baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Yok hangisine bakmami istiyorsun?
A AhmetAk12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 1.268 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ağustos 2025 #12 Luvyan dedi: Yok hangisine bakmami istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Hocam oradan alınabilecek bir sistem var mı o yüzden sordum.
Luvyan dedi: Yok hangisine bakmami istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Hocam oradan alınabilecek bir sistem var mı o yüzden sordum.
Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.981 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #13 AhmetAk12 dedi: Hocam oradan alınabilecek bir sistem var mı o yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Hocam 20 civarına içime sinen yoktu Intel ekran kartı vardi hep 5060 varsa belki de kasa anakart ne kadar iyi olur orası tartışılır.
AhmetAk12 dedi: Hocam oradan alınabilecek bir sistem var mı o yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Hocam 20 civarına içime sinen yoktu Intel ekran kartı vardi hep 5060 varsa belki de kasa anakart ne kadar iyi olur orası tartışılır.