exellent123 Centipat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #1 Selam gençler. Bir sistem topladım fakat içindeki her şeyin birbiriyle uyumlu olup olmadığını bilmiyorum. Sistem linki: Oyun Sistemi Toplama, Oyuna Göre Sistem Toplama | incehesap Son düzenleyen: Moderatör: 25 Aralık 2024
Selam gençler. Bir sistem topladım fakat içindeki her şeyin birbiriyle uyumlu olup olmadığını bilmiyorum. Sistem linki: Oyun Sistemi Toplama, Oyuna Göre Sistem Toplama | incehesap
Ali Çelik Megapat Katılım 26 Mart 2016 Mesajlar 604 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #2 Shadow Thunder | Intel i5-14600K | 2 x 8 GB DDR4 | Intel Arc B580 12 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Ramleri Kingston, SSD ve PSU özelleştirmesinide MSI yapın. Sizin topladığınızdan çok daha hesaplı ve performanslı olacaktır.
Shadow Thunder | Intel i5-14600K | 2 x 8 GB DDR4 | Intel Arc B580 12 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Ramleri Kingston, SSD ve PSU özelleştirmesinide MSI yapın. Sizin topladığınızdan çok daha hesaplı ve performanslı olacaktır.
PwPDaRk Centipat Katılım 23 Mayıs 2024 Mesajlar 426 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #3 exellent123 dedi: Selam gençler. Bir sistem topladım fakat içindeki her şeyin birbiriyle uyumlu olup olmadığını bilmiyorum. Sistem linki: Oyun Sistemi Toplama, Oyuna Göre Sistem Toplama | incehesap Genişletmek için tıkla... Genel olarak iyi duruyor fakat krndiniz toplamam yerine hazır alırsanız 10k daha ucuza alırsınız böylece uyumlu parçalarda almış olursunuz.
exellent123 dedi: Selam gençler. Bir sistem topladım fakat içindeki her şeyin birbiriyle uyumlu olup olmadığını bilmiyorum. Sistem linki: Oyun Sistemi Toplama, Oyuna Göre Sistem Toplama | incehesap Genişletmek için tıkla... Genel olarak iyi duruyor fakat krndiniz toplamam yerine hazır alırsanız 10k daha ucuza alırsınız böylece uyumlu parçalarda almış olursunuz.