i5-12400F işlemcim ve içinden çıkan Intel soğutucu kullanıyorum. NZXT H510 Flow kasa kullanıyorum ön tarafta 2 tane 120mm NZXT fan üstte ve arkada eski kasamdan kalma 120mmlik fanlar bulunuyor. Bilgisayar ilk çalıştırırken bayağı gürültülü çalışıyor ama bir süre sonra bu gürültü gidiyor ama yine de sesli çalışmaya devam ediyor. Bu sorun için yeni fan alınır mı? Veya NZXT fanlarını üste ve arkaya koyup sıvı soğutucu fanlarını öne koysam daha az sessiz çalışır mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
224XT kullanıcısı olarak sese ciddi bir faydası olmadığını belirtmek isterim, hee belki 214XT de durum farklıdır veya ben Ryzen5 5600 kullanıyorum, İntel'de durum farklıdır.
224XT kullanıcısı olarak sese ciddi bir faydası olmadığını belirtmek isterim, hee belki 214XT de durum farklıdır veya ben Ryzen 5 5600 kullanıyorum, Intel'de durum farklıdır.
Intel'in stok fanları küçük çap yüksek RPM olduğundan sesi daha yüksek oluyor hocam. Aslında AMD tarafında da stok fanların daha sesli olabileceğini düşünüyordum ben.