E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 17 Aralık 2022 #11 taserzetsu dedi: Stok soğutucu olduğu için değer bana göre fazla. Çoğu CPU kaliteli soğutucularla 30-35 sıcaklık değerlerini aldığı için. Ayrıca stok soğutucu ile yükte işlemciye zarar verebilecek seviyede sıcaklıklara yükselebilir. Genişletmek için tıkla... Yükselemez. Frekans kısar, zarar görmemesini sağlar.
taserzetsu dedi: Stok soğutucu olduğu için değer bana göre fazla. Çoğu CPU kaliteli soğutucularla 30-35 sıcaklık değerlerini aldığı için. Ayrıca stok soğutucu ile yükte işlemciye zarar verebilecek seviyede sıcaklıklara yükselebilir. Genişletmek için tıkla... Yükselemez. Frekans kısar, zarar görmemesini sağlar.
taserzetsu Hectopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 632 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte B550 + Ryzen 5 5600( 4.8 GHz OC) | RX 6800 | Crucial Ballistix 2x8 (OC) | DarkFlash DLX21 | SE-224-XT (Arctic 2xP12) | 980 Pro | HyperX Alloy Origins 65 | HyperX Haste Wireless | HyperX Cloud II | Dell G3223D | Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik&Elektronik Mühendisi 17 Aralık 2022 #12 erme dedi: Yükselemez. Frekans kısar, zarar görmemesini sağlar. Genişletmek için tıkla... Fps düşer.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 17 Aralık 2022 #13 taserzetsu dedi: FPS düşer. Genişletmek için tıkla... Siz işlemci zarar görebilir demiştiniz. FPS düşer, o belli.
taserzetsu dedi: FPS düşer. Genişletmek için tıkla... Siz işlemci zarar görebilir demiştiniz. FPS düşer, o belli.
taserzetsu Hectopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 632 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte B550 + Ryzen 5 5600( 4.8 GHz OC) | RX 6800 | Crucial Ballistix 2x8 (OC) | DarkFlash DLX21 | SE-224-XT (Arctic 2xP12) | 980 Pro | HyperX Alloy Origins 65 | HyperX Haste Wireless | HyperX Cloud II | Dell G3223D | Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik&Elektronik Mühendisi 17 Aralık 2022 #14 erme dedi: Siz işlemci zarar görebilir demiştiniz. FPS düşer, o belli. Genişletmek için tıkla... Eğer 90-95 dereceyi görürse bu zarar vermeyecek bir sıcaklık mı?
erme dedi: Siz işlemci zarar görebilir demiştiniz. FPS düşer, o belli. Genişletmek için tıkla... Eğer 90-95 dereceyi görürse bu zarar vermeyecek bir sıcaklık mı?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 17 Aralık 2022 #15 taserzetsu dedi: Eğer 90-95 dereceyi görürse bu zarar vermeyecek bir sıcaklık mı? Genişletmek için tıkla... Vermeyecektir. İntel 100 dereceye kadar sorun olmayacağını söylemiş o işlemci için.
taserzetsu dedi: Eğer 90-95 dereceyi görürse bu zarar vermeyecek bir sıcaklık mı? Genişletmek için tıkla... Vermeyecektir. İntel 100 dereceye kadar sorun olmayacağını söylemiş o işlemci için.
taserzetsu Hectopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 632 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte B550 + Ryzen 5 5600( 4.8 GHz OC) | RX 6800 | Crucial Ballistix 2x8 (OC) | DarkFlash DLX21 | SE-224-XT (Arctic 2xP12) | 980 Pro | HyperX Alloy Origins 65 | HyperX Haste Wireless | HyperX Cloud II | Dell G3223D | Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik&Elektronik Mühendisi 17 Aralık 2022 #16 erme dedi: Vermeyecektir. Intel 100 dereceye kadar sorun olmayacağını söylemiş o işlemci için. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman ben soğutucumu çıkartayım da stok soğutucuyla 99 derecede oynayayım oyunları biraz. Teşekkür ederim bilgilerin için.
erme dedi: Vermeyecektir. Intel 100 dereceye kadar sorun olmayacağını söylemiş o işlemci için. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman ben soğutucumu çıkartayım da stok soğutucuyla 99 derecede oynayayım oyunları biraz. Teşekkür ederim bilgilerin için.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 17 Aralık 2022 #17 taserzetsu dedi: Tamam o zaman ben soğutucumu çıkartayım da stok soğutucuyla 99 derecede oynayayım oyunları biraz. Teşekkür ederim bilgilerin için. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey mi dedim? Bir işlemcinin eğer ki sıcaklık limiti kaldırılmamış ise ısıdan zarar görmesi mümkün değil. Kabul edin ya da etmeyin. Ayrıca stok soğutucuyla 99 derece filan da olmuyor eğer iyi bir kasa varsa: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
taserzetsu dedi: Tamam o zaman ben soğutucumu çıkartayım da stok soğutucuyla 99 derecede oynayayım oyunları biraz. Teşekkür ederim bilgilerin için. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey mi dedim? Bir işlemcinin eğer ki sıcaklık limiti kaldırılmamış ise ısıdan zarar görmesi mümkün değil. Kabul edin ya da etmeyin. Ayrıca stok soğutucuyla 99 derece filan da olmuyor eğer iyi bir kasa varsa: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Tavasapi Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 2.147 Makaleler 3 Çözümler 5 17 Aralık 2022 #18 erme dedi: Öyle bir şey mi dedim? Bir işlemcinin eğer ki sıcaklık limiti kaldırılmamış ise ısıdan zarar görmesi mümkün değil. Kabul edin ya da etmeyin. Ayrıca stok soğutucuyla 99 derece filan da olmuyor eğer iyi bir kasa varsa: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Şahsen 67 derece üstünü görmedim henüz.
erme dedi: Öyle bir şey mi dedim? Bir işlemcinin eğer ki sıcaklık limiti kaldırılmamış ise ısıdan zarar görmesi mümkün değil. Kabul edin ya da etmeyin. Ayrıca stok soğutucuyla 99 derece filan da olmuyor eğer iyi bir kasa varsa: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Şahsen 67 derece üstünü görmedim henüz.
omerpasaa Femtopat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #19 Oyunlarda 65-70 derece oluyor.
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.004 Çözümler 32 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2022 #20 omerpasaa dedi: Oyunlarda 65-70 derece oluyor. Genişletmek için tıkla... Normal hocam.