i5 12400F Cyberpunk'da 100 dereceyi gördü

İşlemcim oyunu oynarken 100 dereceyi gördü. Yakın zamanda soğutucu alacağım. Eğer oyunu oynamaya devam edersem işemcim zarar görür mü?
Ayni olayı bende yaşadım 12400f ile. Id cooling se 214 işimi çözdü.

Arctic e 34 Duo.

Amator karşılaştırma videom.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam şu an ancak 1500e kadar çıkabilirim.

En ucuzu 2K. Maalesef fiyatını hak etmiyor hocam. Çok daha iyileri var mesela Phantom Spirit 120 SE.

Zamanında araştırmadan almıştım kullanım kılavuzu vesaire elimde yok.

Zamanında araştırmadan almıştım kullanım kılavuzu vesaire elimde yok.
Hocam tahmini bir şey söyleme ihtimalim yok dediğim gibi tek seçenek manuel hassas şekilde ölçmek. Sorun değilse yan paneli çıkarıp kullanırsınız ama çok tozlanır kasa içi size kalmış.
Bunu alsanız babalar gibi yeter ileride de kullanırsınız mesela ama uyar mı kasanıza elimde bilgi yok maalesef.

Burst assasin yeterli olur mu daha küçük sanırım.

150mm bile desteklese yeter. Şunu önerebilirim sıkıntı çıkmasın derseniz.
Performansı pek iyi değil o bütçede daha iyileri var ama yüksekliği 148mm. Gerçekten küçük. En dandik kasanın bile 150mm destekleyeceğini düşünüyorum. Siz yine de bir ölçün. Stok fanı çıkarmadan fandan ölçün yan panele. Sonra stok fanı ölçün.

Burst assasin yeterli olur mu daha küçük sanırım.
Hayır hocam aralarında 1mm var. O 154mm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…