i5 12400F fanın arkasındaki bakır yanık gibi

Leolutanis07

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yeni işlemci aldım. Sıfır paket açtım işlemci kısmında bir problem yok fakat fanın altında ki bakır kısmın bazı kenarları yanık gibi. Satıcıya sordum fabrikasyon bir problem dedi fakat performans vs etkisi olmaz gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz dedi emin olamadım bir de size danışmak istedim.

Dosya Ekleri

• IMG-20221119-WA0000~2.jpeg
    IMG-20221119-WA0000~2.jpeg
    92 KB · Görüntüleme: 51
Merhaba arkadaşlar, yeni işlemci aldım. Sıfır paket açtım işlemci kısmında bir problem yok fakat fanın altında ki bakır kısmın bazı kenarları yanık gibi. Satıcıya sordum fabrikasyon bir problem dedi fakat performans vs etkisi olmaz gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz dedi emin olamadım bir de size danışmak istedim.

Muhtemelen bakır kesim sırasında yandı. Fabrikasyon yani hocam. Eğer işlemciye temas eden kısımda pürüz oluşturmuyorsa sorun olmayacaktır.

Muhtemelen bakır kesim sırasında yandı. Fabrikasyon yani hocam. Eğer işlemciye temas eden kısımda pürüz oluşturmuyorsa sorun olmayacaktır.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Sadece resimdeki uç kısımları.

Bakiri keserken olmus olabilir (?) Sorun olacagini sanmiyorum.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Evet bakırı keserken oluşan bir durum olarak düşündüm bende, satıcı sıkıntı olmaz dedi ama ben acaba aranızda böyle durumla karşılaşan var mı diye sormak istedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı