i5 12400F - GTX 1050 Ti sistem Valorant'ta 150 200 FPS alıyor

furkanerogluu102

Centipat
Daha fazla  
Kullanan çevreme ve YouTube'dan gözlemlediğim sonuçlarda benim sistemim ile 300 350 FPS arası oynuyorlar.
Ben ise 200 alıyorum, fight ortasında 150'leri görebiliyor.
Çözümünü söylerseniz beni bu dertten kurtarabilirsiniz...
i5 12400F.
EVGA ssc 1050 Ti Gaming.
Gigabyte H610M H
G.Skill 16 GB 3200MHz RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu sistemle 300-350 FPS alınacağını pek sanmıyorum. Zira sistemin yüksek FPS vermesini sağlayan tek şey işlemci.

Bu sistemle 300-350 FPS alınacağını pek sanmıyorum. Zira sistemin yüksek FPS vermesini sağlayan tek şey işlemci.

Hocam 300 FPS'leri rahat alması gerekiyor i5 12. nesil bir işlemci var ortada

Dostum oyun içi MSI Afterburner değerlerini atabilir misiniz sıcaklık kullanım vs hepsi olursa iyi olur.
Bir de oyunu hangi çözünürlükte hangi ayarlarda oynuyorsunuz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Adam GT 1030 kartla 300 FPS civarı alıyor 1050 Ti bu oyun için kötü bir kart degil bu sistemin 350-400leri vurması lazım FPS'in. 1080p 60 FPS video çekiyor bir de düşün oradanda FPS düşüşü mevcut ona ragmen öyle.

İntel işlemciler valorantta amd ye göre çok düşük performans veriyor sanırım amd ile anlaşmaları var riotun fps değerlerin normal yani merak etme.

@DeliDivane youtubeden fake videolar izleyip yaptığım yoruma disslike atacağına sende bir yorum yapsaydın keşke.

Son düzenleme:
Dostum oyun içi MSI Afterburner değerlerini atabilir misiniz sıcaklık kullanım vs hepsi olursa iyi olur.
Bir de oyunu hangi çözünürlükte hangi ayarlarda oynuyorsunuz.

Hacım hiç kullanmadım umarım gözükmüştür bu şekil.

Hocam RAM'leri falanda iyi. Bence sadece ekran kartı sorun.

Ne yapmamı önerirsin ekran kartı 50 derecelerde çalışıyor işlemci ise oyunda en fazla 3.6GHz görüyor.

Dosya Ekleri

• ASDFGDASF.png
    320,4 KB · Görüntüleme: 65
Hacım hiç kullanmadım umarım gözükmüştür bu şekil.

Ne yapmamı önerirsin ekran kartı 50 derecelerde çalışıyor işlemci ise oyunda en fazla 3.6GHz görüyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Dostum şu şekilde oyun içinde gösterip ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…