i5 12400F GTX1660 s sistemde GPU ve CPU kullanımı çok düşük

jinexx

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben GTA 5 gibi oyunlarda oynarken GPU ve CPU kullanımı 30 40'larda dolaşıyor. Arkadaşımın GPU'su 90'larda ve benden daha kötü sisteme sahip oldugu halde ben 50 FPS alırken o 100 90 FPS arası alıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Sistem özelliklerim:
1660 Super ekran kartı.
i5 12400F işlemci.
16g RAM.
ASUS H610M-E D4 anakart.

Ekran kartı kullanımını arttırmak için oyunun grafikleri ve çözünürlügü artırabilirsin.

kartta mining yapılmış vs olabilirmi birde ikinizin ayarları aynımı

gtx 960 4gb ekran kartı 8gb ram ile 90 fps oynuyorum (orta ayarlarda) sizin pcde bir sorun var büyük ihtimalle

Sistemde bir darboğaz söz konusu değil ve kullanım illaki %90 falan olacak diye bir şey yok her oyunda %90 göremezssin sistemin masaüstü işlemciden belli Intel HD grapics yok işlemcinde yani GTX 1660 kullanıyor GTA 5 ben bir sorun bulamadım FPS 40 50 o sorun.

İşlemcin ekran kartın için fazla güçlü bir de güç seçeneklerinden yüksek performansa almayı deneyebilirsin belki yükselir.

Ben laptop GTX 1650 i5 12450H 16 GB RAM 500GB M.2 SSD olultrada 60-90 arası alıyorum 1080p de.

Hocam güç ayarlarından performans moduna al.

Bir de gelişmiş grafiklerden falan bir ayar açtıysan o FPS'yi düşürebilir bir de MSAA onu kapat eğer 8 de falansa FPS'ni o düşürüyor olabilir.

GTA 5 içinde bu ayarlar oradan yap bu dediklerimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…