Neshter Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 3.416 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #1 Merhaba. Eski anakartımda Gear Mode adli ayar vardi ama yeni anakartimda bulamadim. Bu işlemcinin güç limitlerini nasil kaldirabilirim? Anakart AsRock Z790M PG Lightning D4. Son sürüm BIOS yüklü.
Merhaba. Eski anakartımda Gear Mode adli ayar vardi ama yeni anakartimda bulamadim. Bu işlemcinin güç limitlerini nasil kaldirabilirim? Anakart AsRock Z790M PG Lightning D4. Son sürüm BIOS yüklü.
nickimyokbenim Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 1.931 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #2 OC soruyorsanız eğer, F serisi işlemcilere OC yapılamıyor. K serisi işlemci lazım.
Neshter Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 3.416 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #3 nickimyokbenim dedi: OC soruyorsanız eğer, F serisi işlemcilere OC yapılamıyor. K serisi işlemci lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam bu işlemciye B veya Z çipsetli anakartlarla hiz aşirtma yapilabiliyor da, benim sorduğum soru farkli.
nickimyokbenim dedi: OC soruyorsanız eğer, F serisi işlemcilere OC yapılamıyor. K serisi işlemci lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam bu işlemciye B veya Z çipsetli anakartlarla hiz aşirtma yapilabiliyor da, benim sorduğum soru farkli.
nickimyokbenim Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 1.931 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #4 Yanlış bilgi Neshter dedi: Hocam bu işlemciye B veya Z çipsetli anakartlarla hiz aşirtma yapilabiliyor da, benim sorduğum soru farkli. Genişletmek için tıkla... Hayır, F serisi işlemciye hiçbir şekilde OC yapılamaz. Sizin sorunuzu bilmiyorum ama. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2023
Neshter dedi: Hocam bu işlemciye B veya Z çipsetli anakartlarla hiz aşirtma yapilabiliyor da, benim sorduğum soru farkli. Genişletmek için tıkla... Hayır, F serisi işlemciye hiçbir şekilde OC yapılamaz. Sizin sorunuzu bilmiyorum ama.
Neshter Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 3.416 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #5 nickimyokbenim dedi: Hayır, F serisi işlemciye hiçbir şekilde OC yapılamaz. Sizin sorunuzu bilmiyorum ama. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
nickimyokbenim dedi: Hayır, F serisi işlemciye hiçbir şekilde OC yapılamaz. Sizin sorunuzu bilmiyorum ama. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kyamrt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.504 Çözümler 2 12 Aralık 2023 #6 nickimyokbenim dedi: Hayır, F serisi işlemciye hiçbir şekilde OC yapılamaz. Sizin sorunuzu bilmiyorum ama. Genişletmek için tıkla... Hocam z ve b chipsetli anakartlarda mümkün. Neshter dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Aga be eskiler ne güzeldi... B ve Z serisi kullanıcılarının can dostu. Son düzenleme: 12 Aralık 2023
nickimyokbenim dedi: Hayır, F serisi işlemciye hiçbir şekilde OC yapılamaz. Sizin sorunuzu bilmiyorum ama. Genişletmek için tıkla... Hocam z ve b chipsetli anakartlarda mümkün. Neshter dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Aga be eskiler ne güzeldi... B ve Z serisi kullanıcılarının can dostu.