i5-12400F hazır sistem alınır mı?

Yukarıdaki sistem ile aynı özelliklere sahip hatta SSD olarak daha yüksek o yüzden bu sistemi almanızı tercih ederim eğer ileride geliştirmek istersen DDR5 olarak değiştirebilirsin işlemcin bunun için uygun 1 TB SSD eğer yetmezse 2 TB çıkarabilirsin ama dersen ki 1 TB yeter sistemi değiştrmeye pek de gerek yok çok gelişmiş bir ekipman alman senin için daha iyi olacaktır 30 bin TL'ye eğer 4070'li veya 4070 Super'li DDR5 bir sistem bulursan onu al ama şu anlık piyasadaki en uygun bilgisayar bu ekran kartı zaten 14 bin TL.

Performans olarak yakın olabilirler ama teknoloji olarak aralarında uçurum var.

Dilerseniz DDR 5 sistem alın. 4060 ile Ti arasında çok fark var fakat sistem güncelliği de önemli.

Sistem FreeDOS olarak geliyormuş Windows yüklemelerini istersem 7bin TL diyor internette doğru mu ücretsiz Windows kuramıyor muyum?

Hocam buradan link vermek ban sebebi olabilir internette biraz araştırma yaparsanız 10-20 liraya Windows ürün anahtarı bulabilirsiniz.

İndirimli olduğunu varsayarsak nasıl bir sistem sizce
Yani anakart falan giriş seviye ssd 500gb yetmez 1 tb yükseltme yapılması lazım .Benim tavsiyem biraz bekle ve piyasayı takip et yakında 4060ti r5 7500f sistemler indirime girebilir hem ddr5 sistemin olmuş olur .

Fiyat fazla geldi bana indirim kovala sabırlı ol alınmaz değmez bence şuan 4060ti sisteme.

Yani anakart falan giriş seviye ssd 500gb yetmez 1 tb yükseltme yapılması lazım .Benim tavsiyem biraz bekle ve piyasayı takip et yakında 4060ti r5 7500f sistemler indirime girebilir hem ddr5 sistemin olmuş olur .
Ya kusura bakmayın böyle basit şeyleri bile bilmiyorum freedos bir sisteme ücretsiz windows kurulabiliyor mu? Bunu vatan bilgisayar yapmıyor sanırım ayriyeten başka bilgisayarcıda mı yükletmem lazım bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…