i5-12400F hazır sistem nasıldır?

Attığım sistemin kasa seçeneklerinde 934 tl fark ile beyaz kasa seçebiliyorsunuz.
Attığınız sistemde 3000 serisi ekran kartı var 4000 serisi bir kart alabiliyorsunuz. Hatta daha düşük fiyata düz 4060 sistemde var 20 bin sularında.
Bir şey daha soracağım 4060ti 8gb 3060 12gb den iyi mi

Hocam biraz bekleyin 6750XT Ryzen 5 5600X sistem atayım.
Hocam öyle şeylerden ben hiç anlamıyorum sadece bana sıkıntı çıkarmasın ortalama 25 k ya güçlü beyaz kasalı bir setup istiyorum

İyi ki buraya yazmışsınız. Çok pahalı hocam.
Öneriniz var mı hocam?

Son düzenleme:
Bir şey daha soracağım 4060ti 8gb 3060 12gb den iyi mi

Hocam öyle şeylerden ben hiç anlamıyorum sadece bana sıkıntı çıkarmasın ortalama 25 k ya güçlü beyaz kasalı bir setup istiyorum

Öneriniz var mı hocam?
Beyaz kasa içine siyah parçalar çok kötü durur. Çevremde alan herkes çok pişman oldu.

Bir şey daha soracağım 4060 Ti 8 GB 3060 12 GB'den iyi mi?

Hocam öyle şeylerden ben hiç anlamıyorum sadece bana sıkıntı çıkarmasın ortalama 25 k ya güçlü beyaz kasalı bir setup istiyorum.

Öneriniz var mı hocam?

Not: Anakarta arkadaşlar bir baksın ondan emin değilim.
Güç kaynağını ekstra güçlü koydum ileride DDR5 sisteme geçirirsiniz DDR4 parçaları satıp.
İşlemci soğutucu aynı şekilde DDR 5 işlemciyi soğutacak şekilde.
M.2 SSD 500GB onu 1 TB yapın isterseniz.
5600 koydum çok fark yok diye boş yere 500 TL vermeyin isterseniz yükseltebilirsiniz yine.
Şu an toplam 24410 TL.

Güç kaynağını ekstra güçlü koydum ileride DDR5 sisteme geçirirsiniz DDR4 parçaları satıp.
5600 koydum çok fark yok diye boş yere 500 TL vermeyin isterseniz yükseltebilirsiniz yine.
Şu an toplam 24410 TL.

Ha bu arada bundan daha iyi sistem de öneren çıkmaz haberiniz olsun, sadece not olarak yazdığım parçalar yerine daha güvenilir bir seçenek sunabilirler belki.

Şu an toplam 24410 TL.

Ha bu arada bundan daha iyi sistem de öneren çıkmaz haberiniz olsun, sadece not olarak yazdığım parçalar yerine daha güvenilir bir seçenek sunabilirler belki.

Ek not: 6750 XT VRAM olarak 3060,4060 Arc 750'den daha yüksek ve performans olarak da daha iyidir.

Beyaz kasa içine siyah parçalar çok kötü durur. Çevremde alan herkes çok pişman

Şu an toplam 24410 TL.

Ek not: 6750 XT VRAM olarak 3060,4060 Arc 750'den daha yüksek ve performans olarak da daha iyidir.
Bana Instagram verme şansınız var mı seste sormak istediğim bir kaç şey daha var

Technopat Haberler

Geri
Yukarı