i5 12400F için 2000 TL'ye kule tipi soğutucu önerisi

100 derecede calisan pcyi 75-80 dereceye dusurdu daha ne kalitesi bekliyorsun?
Basit bir Akasa soğutucu alsam o da aynı şeyi yapacak. Önemli olan (hangi çeşit ürün olduğu fark etmiyor) o ürünü uzun süreler boyunca aktif olarak sorun yaşamadan kullanabilmek. Bana bunu sunabilenler de doğal olarak kaliteli ürünler oluyor.

2017'de Vatan Bilgisayar'dan Logitech G103 aldım. 2021'e kadar onu kullandım. Sonra mekanik klavyeyi merak ettiğim için GamePower Warlock Compact aldım. Günümüzde G103 hala taş gibiyken Warlock Compact'ın 3 ledi patladı, A tuşu canı isteyince basmıyor, tuşlardan ilk güne kıyasla bariz yay sesi geliyor.

Yukarıdaki örnek bir kenara; Rampage, GamePower da aynı işlevi görüyor. Neden SteelSeries, Corsair alayım ki?

Doğru diyorsunuz, siparişi verdim. Ne yazık ki ülkemizde hiç bir şeyin fiyatı sabit durmuyor.

20-30 dolara da daha fazla ses cikartan ama ayni sogutmayi saglayan sogutucular satiliyor aliexpress`de. Onlara bak diyorum.
Şu anki kullandığım soğutucu aşırı ses çıkardığı için iyi ve sessiz bir tanesiyle değiştirmek istedim. Ama ne yazık ki dediğiniz fiyat bandındaki markalar da pek güvenilir gelmedi yetersiz inceleme sebebiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…