i5 12400F için F/P soğutucu tavsiyesi

128 aldim ama onlarda lga 1700 kiti cikmiyor.
İntel uyumlu diyor 129 için ; Dark Freezer X129 Intel & AMD Uyumlu, 2xAdreslenebilir RGB LED Fanlı Kule Tipi İşlemci Soğutucu ( DKCCX129 ) | Teknobiyotik

Intel soketleri bilmiyorum o yüzden açıklamayı buraya kopyalıyorum. Bir de kasa yüksekliğinin yeterli olduğundan emin olman gerekiyor. Sıvı soğutucu almana gerek yok kule tipi soğutucu sana fazlasıyla yetecektir.
Intel LGA (LGA 775 / 1150/ 1151/ 1155/ 1156/ 1200/ 1366 / 2011/ 2011-v3/ 2066) ve AMD (AM4) platformunda da sorunsuz çalışmaktadır.

1700 uyumlu değil sanırım dediğiniz gibi.

Son düzenleme:

Hocam yük altında Last of Us tarzı oyunlarda kaç dereceyi görüyorsunuz?

Merhaba sizce bu model mi yoksa 224 modeli mi?
Ayrıca montaj işlemini kendim yapabilir miyim? Zor mudur?
Çünkü şu anki stok soğutucuyu geçenlerde söktüm fakat takamadım vidalarının giriş yeri ve vide sıkılabilecek bölgesi bulunmamaktaydı.

Hocam yük altında Last of Us tarzı oyunlarda kaç dereceyi görüyorsunuz?

Merhaba sizce bu model mi yoksa 224 modeli mi?
Ayrıca montaj işlemini kendim yapabilir miyim? Zor mudur?
Çünkü şu anki stok soğutucuyu geçenlerde söktüm fakat takamadım vidalarının giriş yeri ve vide sıkılabilecek bölgesi bulunmamaktaydı.
Dying Light 2, God of War oynadım aynı işlemci ve soğutucuyla, 70 gördüğümü hatırlamıyorum. Ben macunu ayrı kendim aldığım Cooler Master bir tane kullanmıştım. Gayet memnunum soğutucudan yani. 214 Modeli için konuşuyorum. Montajı da yapabilirsiniz. Stok soğutucuya nazaran daha kolay bir kurulum merak etmeyin. Videosu da bulunuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı