i5 12400F için GPU önerisi

tc_umut35

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus h610m-k D4 / İ5 12400F / 32Gb 3200Mhz / Asus Rtx 4060 OC / Msi Mag 600bn
Meslek
Soğutmacı
Sistemim;
CPU: i5 12400F.
RAM: Fury 32 GB 3200MHz.
PSU: MSI MAG 600bn.
Kasamin ozelliklerinde Max VGA uzunlugu 300mm yaziyor (MSI MAG Force M100R). Ikinci el sifir fark etmez, darbogaz yapmasin, uzun yillar gotursun ve 1080p maximum grafikte uzmesin yeterli. Bütçe olarak 17-18bin TL ayirabilirim ancak iki ay bekleyip butceyi yukseltebilirim.

1080p için bu bütçenin altına kartlar alabilirsin. Bu bütçe ile genellikle 1440p için kart alınır. Yine de bu bütçeye 4060Ti bulunabilir, öte yandan AMD tarafında da RX7600 XT'ye gidilebilir.

NVIDIA isterseniz.

ASUS ve MSI disinda kartlara pek sıcak bakmiyorum cunku ileride satarken sorun olsun istemiyorum. AMD'den ziyada NVIDIA olursa daha iyi olur.

1080p için bu bütçenin altına kartlar alabilirsin. Bu bütçe ile genellikle 1440p için kart alınır. Yine de bu bütçeye 4060 Ti bulunabilir, öte yandan AMD tarafında da RX7600 XT'ye gidilebilir.

2K'da olabilir daha monitor almadim.

ASUS ve MSI disinda kartlara pek sıcak bakmiyorum cunku ileride satarken sorun olsun istemiyorum. AMD'den ziyada NVIDIA olursa daha iyi olur.
GIGABYTE'ın da kartları iyi ve piyasada adı geçen isimlerden biridir. Ayrıca 3 fanlı ve yaklaşık 18 bin lira sadece. Bu fiyata 3 fanlı ASUS ve MSI kart bulamazsınız.

2K'da olabilir daha monitor almadim.
1080p oyunculuk için de tabii ki iyi kartlar bu kartlar, ancak asıl rekabet ettikleri alan 1440p. Lüks bir arabanızı daha alt segmentte kullanmak gibi düşünün. Öte yandan AMD-NVIDIA kıyası gereksiz bir çok tartışmayı doğurur. Neyi tercih ettiğinin majör bir önemi yok. Neyi tercih edersen et tatmin olmama şansın yok. Marka olarak da Gigabyte çok iyi bir markadır, yine satışta bir problem yaşamazsınız.

Gigabyte'ın da kartları iyi ve piyasada adı geçen isimlerden biridir. Ayrıca 3 fanlı ve yaklaşık 18 bin lira sadece. Bu fiyata 3 fanlı ASUS ve MSI kart bulamazsınız.

3fanlı ancak kasama sığacak mı?

bende bu kartı düşünüyorum ama bazıları severken bazıları sevmiyor

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı