E Eray232 Kilopat Katılım 11 Şubat 2017 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #1 Merhaba, işlemcime kule tipi ve sıvı soğutma olarak soğutucu almak istiyorum. Sıvı soğutma olarak bunu buldum. Sizin de önerilerinizi bekliyorum. Kule tipi soğutucularda çift fan tercihimdir. Teşekkürler şimdiden.
Merhaba, işlemcime kule tipi ve sıvı soğutma olarak soğutucu almak istiyorum. Sıvı soğutma olarak bunu buldum. Sizin de önerilerinizi bekliyorum. Kule tipi soğutucularda çift fan tercihimdir. Teşekkürler şimdiden.
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #2 ID-Cooling SE-214-XT Rainbow İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz ID-Cooling SE-214-XT Rainbow İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-214-XT Rainbow İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 695,65 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Sıvı soğutma falan gerek yok.
ID-Cooling SE-214-XT Rainbow İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz ID-Cooling SE-214-XT Rainbow İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-214-XT Rainbow İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 695,65 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Sıvı soğutma falan gerek yok.
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 6 Şubat 2023 #3 Eray232 dedi: Merhaba, işlemcime kule tipi ve sıvı soğutma olarak soğutucu almak istiyorum. Sıvı soğutma olarak bunu buldum. Sizin de önerilerinizi bekliyorum. Kule tipi soğutucularda çift fan tercihimdir. Teşekkürler şimdiden. Genişletmek için tıkla... Corsair h100 vardı herhalde, cooler master sesli olduğunu çok söylüyorlar.
Eray232 dedi: Merhaba, işlemcime kule tipi ve sıvı soğutma olarak soğutucu almak istiyorum. Sıvı soğutma olarak bunu buldum. Sizin de önerilerinizi bekliyorum. Kule tipi soğutucularda çift fan tercihimdir. Teşekkürler şimdiden. Genişletmek için tıkla... Corsair h100 vardı herhalde, cooler master sesli olduğunu çok söylüyorlar.
E Eray232 Kilopat Katılım 11 Şubat 2017 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #4 açıkçası çift fanlı kule tipi soğutucu almayı istiyorum ama kasaya sığmayabilir o yüzden bu sıvı soğutucu veya Corsair h100 alıcam. Hangisini almalıyım ? Çift fanlı kule tipi soğutucular da 1600 civarı baktığım da . 1 2 3 Arkadaşlar bu üçü arasında kaldım, yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler şimdiden. Son düzenleme: 6 Şubat 2023
açıkçası çift fanlı kule tipi soğutucu almayı istiyorum ama kasaya sığmayabilir o yüzden bu sıvı soğutucu veya Corsair h100 alıcam. Hangisini almalıyım ? Çift fanlı kule tipi soğutucular da 1600 civarı baktığım da . 1 2 3 Arkadaşlar bu üçü arasında kaldım, yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler şimdiden.