i5-12400F İçin kule tipi soğutucu önerisi

Arle

Decapat
Daha fazla  
Yakın zamanda Intel i5-12400F işlemciyi aldım ve buna uygun bir kule tipi soğutucu arıyorum. Farklı soğutucular hakkında deneyimleri olan varsa yardımcı olabilir mi? Özellikle düşük gürültü seviyesi ve iyi soğutma performansı sağlayan bir model arayışındayım.

Bilgisayarımın genel özellikleri şu şekilde:

• İşlemci: Intel i5-12400F
  • Anakart: Gigabyte H610M K DDR4 Intel H610.
  • Ekran Kartı: Zotac GeForce RTX 4060 Ti Gaming 16 GB.
  • RAM: G.Skill 8 GB (1x8GB) Ripjaws V Siyah DDR4 X 2
  • Kasa: Rampage COMPACT 4x120mm RGB FANLI 750W 80Plus Bronze MidT ATX Gaming KASA.
YouTube'da montaj videosu olan bir model atarsanız sevinirim. Montajında zorlanabilirim çünkü.

Ben Thermalright Phantom Spirit 120SE kullanıyorum fakat stoklarda kalmamış. Attığım modeli ise sosyalde kullanıp memnun kalan öneren çok arkadaş olduğu için yolladım kendim kullanmadım fakat Thermalright bu konuda bence F/P iyi ürünler sunuyor. Değerlendirmeni öneririm.

Bütçe sorun değil kasaya sığcak ses açısından rahatsız etmicek bişi olsa yeter

Ben Thermalright Phantom Spirit 120SE kullanıyorum fakat stoklarda kalmamış. Attığım modeli ise sosyalde kullanıp memnun kalan öneren çok arkadaş olduğu için yolladım kendim kullanmadım fakat Thermalright bu konuda bence F/P iyi ürünler sunuyor. Değerlendirmeni öneririm.
Ztn çok ısınan bir işlemci değil fakat stok fanin sesi kulaklik taksamda etrafimdakileri rahatsiz ediyor oyuzden ses konusunda büyük fan olduğu için stok fan kadar yuksek rpm de donmez diye dusunuyorum teşekkür ederim

240 sivi sogutma AL
BENDE VAR İ5 12400F 240 sivi sogutma
Sıvı ile kuru arasında sıcaklık farkı ne kadar olur peki

hocam bide biraz biosa baktım k serisi olmasada overclock yapabiliyorum nedejn?

bunu şuan sipariş vereceğim fakat aklıma birşey takıldı ramlere çarpıp çarpmama konusunu nasıl anlayabilirim

Son düzenleme:
Bütçe sorun değil kasaya sığcak ses açısından rahatsız etmeyecek bir şey olsa yeter

Ztn çok ısınan bir işlemci değil fakat stok fanin sesi kulaklık taksamda etrafimdakileri rahatsiz ediyor o yüzden ses konusunda büyük fan olduğu için stok fan kadar yuksek RPM de donmez diye dusunuyorum teşekkür ederim

Sıvı ile kuru arasında sıcaklık farkı ne kadar olur peki

Hocam bir de biraz BIOS'a baktım k serisi olmasa da overclock yapabiliyorum nedejn?

Bunu şu an sipariş vereceğim fakat aklıma bir şey takıldı RAM'lere çarpıp çarpmama konusunu nasıl anlayabilirim?

Çarparsa çarpan fanı biraz yüksek bırakırsın ben de öyle kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı