Xecition18 Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 648 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #11 Einstein dedi: Fiyatını hak etmiyor. Burst asassin alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 nasıl olur @Ranny hocamın yazdığı ürün?
Einstein dedi: Fiyatını hak etmiyor. Burst asassin alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 nasıl olur @Ranny hocamın yazdığı ürün?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #12 Xecition18 dedi: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 nasıl olur @Ranny hocamın yazdığı ürün? Genişletmek için tıkla... Burst asassinde 6 adet ısı borusu var. Burst asassin daha iyi. Burst asassin alabilirsin.
Xecition18 dedi: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 nasıl olur @Ranny hocamın yazdığı ürün? Genişletmek için tıkla... Burst asassinde 6 adet ısı borusu var. Burst asassin daha iyi. Burst asassin alabilirsin.
Xecition18 Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 648 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #13 Einstein dedi: Burst asassinde 6 adet ısı borusu var. Burst asassin daha iyi. Burst asassin alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz ısrar ettim gibi oldu ama çift fanlı öneriniz var mı? Tek fanlı pek cazip gelmiyor çünkü.
Einstein dedi: Burst asassinde 6 adet ısı borusu var. Burst asassin daha iyi. Burst asassin alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz ısrar ettim gibi oldu ama çift fanlı öneriniz var mı? Tek fanlı pek cazip gelmiyor çünkü.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #14 Xecition18 dedi: Hocam biraz ısrar ettim gibi oldu ama çift fanlı öneriniz var mı? Tek fanlı pek cazip gelmiyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Farklı bir önerim yok. Bütçe bandında pek düzgün bir kule tipi soğutucu kalmamış. Zaten işlemciniz için burst asassin rahatlıkla yeterli olacaktır.
Xecition18 dedi: Hocam biraz ısrar ettim gibi oldu ama çift fanlı öneriniz var mı? Tek fanlı pek cazip gelmiyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Farklı bir önerim yok. Bütçe bandında pek düzgün bir kule tipi soğutucu kalmamış. Zaten işlemciniz için burst asassin rahatlıkla yeterli olacaktır.
Xecition18 Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 648 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #15 @ardacanci Hocam sizin bir öneriniz var mı çift fanlı olarak? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2024
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.956 Makaleler 8 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 19 Aralık 2024 #16 @Xecition18 Phantom Spirit öneririm ben. Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com
@Xecition18 Phantom Spirit öneririm ben. Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com
Xecition18 Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 648 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #17 ardacanci dedi: @Xecition18 Phantom Spirit öneririm ben. Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Genişletmek için tıkla... Be Quiet! Dark rock 4'a ne dersiniz 2K ya kadar düşmüş durumda
ardacanci dedi: @Xecition18 Phantom Spirit öneririm ben. Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Genişletmek için tıkla... Be Quiet! Dark rock 4'a ne dersiniz 2K ya kadar düşmüş durumda
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.956 Makaleler 8 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 19 Aralık 2024 #18 Attığım soğutucu daha kaliteli. Dark Rock 4 Pro modelinin falan o civarlara düşmesi lazım alınabilir olması için.
Attığım soğutucu daha kaliteli. Dark Rock 4 Pro modelinin falan o civarlara düşmesi lazım alınabilir olması için.