Kasanın üst kısmı 240mm destekliyor dostumGT301 gibi bir kasadan bahsettiğimizin farkında mısın?
Görebileceğin en büyük kasalardan, desteğide var.
2500 TL'ye benim attığım soğutucuda bulunuyor.
Neden imkansız olsun dostum?Kasanın üst kısmı 240mm destekliyor dostum, ön kısma da 360mm takmak ultra mantıksız.
Cooler Master Hyper 622 Halo ARGB White Edition RR-D6WW-20PA-R1 120mmx2 İşlemci Soğutucu - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
İmkansız diye bir laf çıkmadı ağzımdan, ön tarafa takılan sıvı soğutucunun performansı biraz düşük olacaktır+ kasanın fanlarının içeriye sağladığı hava akışı da azalacak.
Ya gardaşım imkansız diye bir laf mı çıktı ağzımdan sen ne yaşıyon allah için ya xD. Ya sabır ya selamet.Neden imkansız olsun dostum?
Eki Görüntüle 2427321
Eki Görüntüle 2427323
''Ultra imkansız'' olduğu falan yok.
İmkansız diye bir laf çıkmadı ağzımdan, ön tarafa takılan sıvı soğutucunun performansı biraz düşük olacaktır+ kasanın fanlarının içeriye sağladığı hava akışı da azalacak.
Uslüp, ben sizin asker arkadaşınız değilim.Ya gardaşım imkansız diye bir laf mı çıktı ağzımdan sen ne yaşıyon allah için ya xD. Ya sabır ya selamet.
Hava soğutucu 360mm yi yener de demedim, aynı fiyata olan bir sıvı soğutucu daha kötü olacaktır dedim, sen bir kere yanlış anladın tamamen aklında onu kurdun.Yanlış okumuşum, evet azalabilir, hayır daha düşük olacağı falan yok.
2. olarak alakası nedir tam olarak? Her ihtimalle senin önerdiğin "kazık" soğutucudan daha iyi performans verecek.
Neyi zorluyorsunuz? Hava soğutucu 360Mm'ye karşı yenemez, uzatmanın anlamı yok.
Yaptığınız öneri çok daha mantıksız, bunu size defalarca kanıtladım.
Uslüp, ben sizin asker arkadaşınız değilim.
Hava soğutucu 360mm yi yener de demedim ki ben sen bir kere yanlış anladın tamamen aklında onu kurdun, bence sen git yat.
Ucuz maliyetli 360mm soğutucu alırsan elinde kalır dedim, bunun kadar performans alamazsın dedim.Eki Görüntüle 2427326
Ben burada 360mm soğutucu atıp daha mantıklı yazdığımda "hayır değil" yazan sen değil misin?
Madem yener demiyorsun benimle neyin kavgasını yapıyorsun?
Ki emin ol elinde kalacak yani o sıvı soğutucu.Ucuz maliyetli 360mm soğutucu alırsan elinde kalır dedim, bunun kadar performans alamazsın dedim.
Ucuz maliyetli 360mm soğutucu alırsan elinde kalır dedim, bunun kadar performans alamazsın dedim.
Ki emin ol elinde kalacak yani o sıvı soğutucu.
Ben yazdığım şeyin arkasındayım, 9 ay gibi bir süre uzun bir süre değil, korozyona da uğrayacak, pompası da bozulacak paranız çöp olacak çöp, kalite diye bir şey var dostum, devamlılığı yok.Ucuz maliyetli değil, 3000 TL 360mm için yeterli.
Frozen 360 gibi şeyler giriş seviyesi.
Az önce yazdım, " arkadaşım 9 aydır kullanıyor hiçbir sorunu yok" diye.
Ve dedin arkadaşım, neden inkar ediyorsun?
Orada daha sıcak bir işlemci derken neyi kast ediyorsun?
Bir işlemci daha sıcaksa soğutucu daha kötü olmaz mı?
Sen orada dolaylı yoldan diyorsun ki " benim attığımı değil o soğutucuyu alırsan daha kötü soğutacak" bu ne demek? Daha az performans vermesi demek.
Şuan tamamen alakasız şeyler yazıyorsunuz, doğru düzgün savunmadığınız sürece haklı çıkamazsınız.
Eki Görüntüle 2427327
Yazdığın şeyin arkasında durmanı tavsiye ederim.
2500TLUcuz maliyetli değil, 3000 TL 360mm için yeterli.
Sen orada dolaylı yoldan diyorsun ki " benim attığımı değil o soğutucuyu alırsan daha kötü soğutacak" bu ne demek? Daha az performans vermesi demek.
Şuan tamamen alakasız şeyler yazıyorsunuz, doğru düzgün savunmadığınız sürece haklı çıkamazsınız.
Eki Görüntüle 2427327
Kendin de tezini çürütüyorsun "çoğu zaman F/P'dir " ancak bu düşük bütçede, 3000 TL gibi bir bütçede mantıklı değil, daha fazla cevap vermeyeceğim çünkü uzuyor, kabul etmiyorsunuz.
Enermax gibi bir markanın 360mm sıvı soğutucusuna 3k vermektense pompa ve korozyon arızalarına karşın devamlılığı olan bir markaya 2.5k vermek daha mantıklı, ki 360mm için kasanın hava akış dinamiğini de değiştiriyorsun.Ucuz maliyetli değil, 3000 TL 360mm için yeterli.
Eki Görüntüle 2427327
Kendin de tezini çürütüyorsun "çoğu zaman F/P'dir " ancak bu düşük bütçede, 3000 TL gibi bir bütçede mantıklı değil, daha fazla cevap vermeyeceğim çünkü uzuyor, kabul etmiyorsunuz.
Ben yazdığım şeyin arkasındayım, 9 ay gibi bir süre uzun bir süre değil, korozyona da uğrayacak, pompası da bozulacak paranız çöp olacak çöp, kalite diye bir şey var dostum, devamlılığı yok.
2500TL
Enermax gibi bir markanın 360mm sıvı soğutucusuna 3K vermektense pompa ve korozyon arızalarına karşın devamlılığı olan bir markaya 2.5k vermek daha mantıklı, ki 360mm için kasanın hava akış dinamiğini de değiştiriyorsun.