crypton44 Femtopat Katılım 9 Ekim 2024 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2025 #51 İstanbul Trip dedi: Hocam ciddili yeter arkadaşın attığı soğutucu. Genişletmek için tıkla... Peki bu kasaya sığıyor mu nasıl kontrol edebilirim ya da anakartla uyumlu mu?
İstanbul Trip dedi: Hocam ciddili yeter arkadaşın attığı soğutucu. Genişletmek için tıkla... Peki bu kasaya sığıyor mu nasıl kontrol edebilirim ya da anakartla uyumlu mu?
bdxmrz Kilopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.302 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 12 Mart 2025 #52 crypton44 dedi: Peki bu kasaya sığıyor mu nasıl kontrol edebilirim ya da anakartla uyumlu mu? Genişletmek için tıkla... Eğer Mini kasa kullanmıyorsan sığar tabii, büyük bir soğutucu değil, Uyumlu.
crypton44 dedi: Peki bu kasaya sığıyor mu nasıl kontrol edebilirim ya da anakartla uyumlu mu? Genişletmek için tıkla... Eğer Mini kasa kullanmıyorsan sığar tabii, büyük bir soğutucu değil, Uyumlu.
crypton44 Femtopat Katılım 9 Ekim 2024 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2025 #53 bdxmrz dedi: Eğer mini kasa kullanmıyorsan sığar tabii, büyük bir soğutucu değil, uyumlu. Genişletmek için tıkla... Belirtmiştim en başta kasa türünü Rampage victory kasa.
bdxmrz dedi: Eğer mini kasa kullanmıyorsan sığar tabii, büyük bir soğutucu değil, uyumlu. Genişletmek için tıkla... Belirtmiştim en başta kasa türünü Rampage victory kasa.
bdxmrz Kilopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.302 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 12 Mart 2025 #54 crypton44 dedi: Belirtmiştim en başta kasa türünü Rampage victory kasa. Genişletmek için tıkla... Sığar.
crypton44 dedi: Belirtmiştim en başta kasa türünü Rampage victory kasa. Genişletmek için tıkla... Sığar.