Setro Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 378 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #1 Selam. Yukarıda belirttiğim işlemciyi alırsam stok fan ile ısınma sorunu yaşar mıyım? Bilgisayarı tamamen oyun oynamak amacı ile oynayacağım. Oynadığım oyunlar: Fortnite. Dead by Daylight. Grand Theft Auto V Valorant. Minecraft.
Selam. Yukarıda belirttiğim işlemciyi alırsam stok fan ile ısınma sorunu yaşar mıyım? Bilgisayarı tamamen oyun oynamak amacı ile oynayacağım. Oynadığım oyunlar: Fortnite. Dead by Daylight. Grand Theft Auto V Valorant. Minecraft.
Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.088 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #2 Yeterlidir.
Kurtlar Vadisi Pusu Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 2.546 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire RX 6650 XT 8Gb Gaming Nitro OC+ // i5 11400F (Stok fan) // Msı B560M Pro-E // Kıoxıa Excerıa G2 (1TB) // GF SERIES GF600 // Msı Vampiric 100R // Lenovo D24-20 // SteelSeries Prime // Xrades 80x30 MaousePad // Windows 11 Pro Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #3 Setro dedi: Selam. Yukarıda belirttiğim işlemciyi alırsam stok fan ile ısınma sorunu yaşar mıyım? Bilgisayarı tamamen oyun oynamak amacı ile oynayacağım. Oynadığım oyunlar: Fortnite. Dead by Daylight. Grand Theft Auto V Valorant. Minecraft. Genişletmek için tıkla... Çok fazla sorun yaşayacağınızı sanmıyorum ben 1 nesil düşük modelini kullanıyorum işlemcinin 70-76 dereceden yukarı geçtiğini göremedim eğer stok fan yeterli değilse bile kule tipi fan işinizi fazlasıyla görür.
Setro dedi: Selam. Yukarıda belirttiğim işlemciyi alırsam stok fan ile ısınma sorunu yaşar mıyım? Bilgisayarı tamamen oyun oynamak amacı ile oynayacağım. Oynadığım oyunlar: Fortnite. Dead by Daylight. Grand Theft Auto V Valorant. Minecraft. Genişletmek için tıkla... Çok fazla sorun yaşayacağınızı sanmıyorum ben 1 nesil düşük modelini kullanıyorum işlemcinin 70-76 dereceden yukarı geçtiğini göremedim eğer stok fan yeterli değilse bile kule tipi fan işinizi fazlasıyla görür.
Rosselli Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 1.797 Çözümler 5 Yer Avustralya/Melbourne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrikçi. Yakında olabilirse Ekonomist. 11 Aralık 2023 #4 Bu oyunlar için yeterli.
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 11 Aralık 2023 #5 Bende kullanıyorum aynı işlemciyi , gayet yeterli şuan için yaza doğru bakıcaz artık.