AAA oyunlarda 12400F bir tık öne geçse de önbellek gerektiren oyunlarda 5600 büyük fark açıyor. O yüzden 5600'den yana kullandım tercihimi. 3.sırada anakart önerisini yaptım, tekrar paylaşayım. 2K fiyatta A520 ve 2.3K fiyatta fason marka B450 var. O yüzden 2.5k fiyatta bunu önerdim. 500 TL gibi bir farkla 2 segment atlıyorsunuz buna değer.
ARGB kule tipi.
Sadece 156mm yüksekliğindeki Assassin Spirit 120 EVO, çoğu ATX kasaya sığar ve RAM modülleri ile uyumluluğu engellemez.
Bu fiyatta rakipsiz 240mm sıvı soğutma. Performansı Arctic Liquid III 240Mm'den daha iyi ve sessiz.
Fan hızı 3.000 rpm’ye kadar çıkan VRM FANI daha iyi hava akışı sağlar. CPU’yu çevreleyen bileşenlerin sıcaklıklarını etkili bir şekilde düşürmek için, özellikle hız aşırtma senaryolarında.
360mm versiyonunun incelemesi.
Top-tier cooling performance and extremely low noise levels
Eki Görüntüle 2331169
Eki Görüntüle 2331170
Üstte hem sıcaklık hem de noise(ses testi mevcut.) Bütçenizi esnetebilirseniz 700 TL farkla 360mm olanını alabilirsiniz. İleride 5950X bile soğutabilirsiniz bu sayede. AM4 ve AM5 uyumlu olduğu için ileride AM5 sisteme geçiş yaparsanız sıvı soğutma masrafı olmayacaktır.
LIQMAXFLO serisi, anakart VRM’si için istikrarlı ve sessiz hava akışı sağlamak için 3 fazlı 6 kutuplu motora sahip 60mm VRM Fan ile birlikte gelir.