i5 12400F ısınıyor

Fan olarak Aerocool PWM fanlardan al. Tanesi 65 TL. 2 tane alacaksan 130 TL tutar. 840 TL daha ucuz daha kaliteli bir kasaya sahip olursun.

Stok soğutucuyu değiştirip se 224 XT ya da se 214 XT alırsan sorun çözülür.

Fan olarak Aerocool PWM fanlardan al. Tanesi 65 TL. 2 tane alacaksan 130 TL tutar. 840 TL daha ucuz daha kaliteli bir kasaya sahip olursun.
ya dediğim gibi keşke çıkabilsem fiyat olarak ama işte ben daha iş sahibi falan değilimde bana bağlı olmuyor o yüzden ben almayacağım kasayı yani ama düşüneceğim

Stok soğutucuyu değiştirip se 224 XT ya da se 214 XT alırsan sorun çözülür.
kasayı değiştirdikten sonra onuda düşünüyorum müsait olunca

Hocam kasa alsanız bile yine sorun yaşarsanız. En iyisi fan almak.

Hocam kasa alsanız bile yine sorun yaşarsanız. En iyisi fan almak.
kasa büyük sorun şuan önünde aparat varya o yüzden sığmaz attığın. kasa aşırı küçük birde hiçbirşey sığmıyor ekran kartı bile zor girdi

Son düzenleme:
kasa büyük sorun şuan önünde aparat varya o yüzden sığmaz attığın aşırı küçük birde hiçbirşey sığmıyor ekran kartı bile zor girdi
Hocam siz bilirsiniz ama ısınma sorununu en iyi soğutucu çözer. Hava akışı en iyi olan kasalarda bile ısınıyor 12400F.

Hocam siz bilirsiniz ama ısınma sorununu en iyi soğutucu çözer. Hava akışı en iyi olan kasalarda bile ısınıyor 12400F.
kasa aşırı küçük* illaha değiştirmem gerektiğini biliyorum ama kasayı değiştirirsem en azından biraz daha nefes alır

kasa aşırı küçük* illaha değiştirmem gerektiğini biliyorum ama kasayı değiştirirsem en azından biraz daha nefes alır
Siz bilirsiniz 80 civarına düşer en kötü kasa değişirse. Ve yer de açılmış olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…